Jump to content
PrioX

Gerucht: 'GTA VI speelt zich af in Vice City en verschijnt in 2022'


The Know, een redelijk populair YouTube-kanaal, buigt zich al tijden over verschillende geruchten in de game industrie. Vaak blijken deze geruchten later feiten te zijn. We hebben het dus over een redelijk betrouwbare bron. Maar zoals met alle geruchten: Neem het met een korreltje zout. ;) 

 

Vandaag heeft het kanaal een nieuwe video geüpload waarin zij een aantal pikante details delen over de volgende GTA. Het spel zou op dit moment de codenaam ''Project Americas'' hebben. Vaak hebben spellen die nog niet zijn uitgebracht een codenaam. In het geval van GTA V was dit ''RUSH'.

Daarnaast speelt het verhaal zich in Vice City af en in delen van Zuid Amerika. Het tijdperk werd niet vermeld. Ook zouden we voor de eerste keer een vrouwelijk hoofdpersonage spelen. Maar of de optie om met meerdere personages te spelen terugkomt is niet duidelijk.

 

De volgende GTA zou in 2021 of 2022 verschijnen. Dat is dus nog een paar jaartjes wachten... :engel:

 

 

Hoe denk jij over de geruchten? Hoop jij op een terugkeer naar Vice City, wil je een vrouwelijk hoofdpersonage? Laat het ons weten! :) 

 

Bron: The Know

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

De vraag blijft hoe serieus we deze bron kunnen nemen. Ik zelf vind het zelf in ieder geval niet zo onwaarschijnlijk. Beste blijft gewoon om er nog niet zo mee bezig te zijn, want om nog eens vier jaar te moeten wachten... 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Zo slaan ze een hele generatie gamers over met nieuwe gta game, excitement over wanneer, mondjesmaat info, totaal gehyped. Zonde voor hen. Hoop niet dat Rockstar er te gemakkelijk over denkt, want denk dat de gemiddelde leeftijd van de trouwe GTA fans meegegroeid is met de jaren. Denk niet dat de nieuwe generatie zo loyaal is.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...