GTAGames.nl
Cabyon

Sportkenners 2018 - Hoofdtopic

3 berichten in dit onderwerp

SKSIG.png.57fb9e4fd59cfc62c78ebe4fd1a2a2af.png

 

Welkom bij Sportkenners 2018! In dit topic vind je meer informatie over de - inmiddels traditiegetrouwe - editie van 2018. Dit jaar ben ik jullie host. Vanwege het starten iets later in het jaar (het kan nog, het kan nog!) hebben we helaas leuke evenementen zoals March Madness, het schaatseizoen en enkele voorjaarsklassiekers in wielrennerij gemist. Maar, niet getreurd! We starten vol overgave en met verve dit jaar. 

 

Allereerst: hoe doe je mee? Dit topic is voor aankondigingen. Je zal mij een PM moeten sturen met een titel die ik in de post zal uitleggen. Normaliter moet je een lijstje invullen met, zeg, de scores van voetbalwedstrijden of de top 5 finishers in een grote ronde van het wielrennen. Elke ronde is vrijblijvend; aan het eind van het jaar zal de wisselbeker worden uitgereikt aan het lid met de meeste punten. Thans geldt dus ook: hoe vaker je mee doet, hoe meer je de kans hebt om uiteindelijk te winnen! Het aantal punten dat je kan verdienen is per post uitgelegd. Voor vragen kan je naar het reactietopic.

 

Opgelet: voor de winnaar is er de virtuele wisselbeker! :) Meer informatie hierover volgt naarmate het einde van dit jaar in zicht komt.

 

Tussenstand

1. aron24 - 3 punten

2. NandroDavids - 3 punten

3. Thundercover - 2 punten

4. Dexist - 0 punten

 

 

Kalender

De kalender van deze editie Sportkenners is (voorlopig) als volgt:

15 april - Amstel Gold Race (wielrennen)

29 April - GP van Azerbeidjan (Formule 1)
4 mei - Giro d'Italia (wielrennen)
20 mei - Roland Garros (tennis)
14 juni - FIFA WK mannen (voetbal)
29 juni - TT Assen (motoGP)
2 juli - Wimbledon (tennis)
7 juli - Tour de France (wielrennen)
7 augustus - Europese Kampioenschappen (atletiek)
7 september - Grand Prix Cycliste de Montreal & Québec (9 september) (wielrennen)
28 september - Ryder Cup (golf)
13 oktober - Il Lombardia (wielrennen)
30 november - EK Handbal Dames (handbal)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

SKSIG.png

 

We gaan meteen voortvarend van start met de Amstel Gold Race. De Brabantse Pijl is verreden, wat betekent dat de Ardennenklassiekers aan de beurt zijn. Na de verschrikkelijke tragedie tijdens Parijs-Roubaix is het te hopen dat de wielrenners het goed verwerken en hoe anders door te fietsen? De AGR is misschien de saaiste Ardennenklassieker, maar niet minder voorspelbaar. Dol door het keren door het Limburgse heuvellandschap finishen de renners uiteindelijk in Vilt-Valkenburg. De Cauberg wordt in de laatste kilometers gemeden. Na de drie grote lussen vorige jaar was de Belg Philippe Gilbert de winnaar. Wie wordt dat dit jaar? De startlijst vind je hier.

 

Stuur mij een PB met de titel SK: AGR met de volgende vragen en antwoorden:

Wie wint de Amstel Gold Race?

Wie is de beste Nederlander in de Amstel Gold Race?

Wie is de beste Belg in de Amstel Gold Race?

Hoe wordt er gewonnen? Solowinst, sprint klein groepje (5 renners of minder) of sprint grote groep (meer dan 5 renners)?

Voor het goed voorspellen van de winnaar krijg je drie punten. Indien je de beste Nederlander en beste Belg goed voorspelt krijg je ieder één punt. Voor het voorspellen van de manier van de eindzege krijg twee punten.

 

Inzenden kan tot zondag 15 april, 12:00 uur

 

Succes!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

SKSIG.png

 

De Amstel Gold Race is verreden. De winnaar was Michael Valgren Andersen. Een verassende winnaar, die niemand dan ook goed had. Hij won de race sprintend in een klein groepje. Tim Wellens was de beste Belg, de onbekende Oscar Riesebeek de beste Nederlander. De punten:

 

NAAM

aron24 3
NandroDavids 3
Thundercover 2
Dexist 0

 

aron24 en NandroDavids voorspelden beiden de juiste Belg op de hoogste plaats en de manier waarop de koers gewonnen werd. Thundercover had dit laatste ook goed, maar ging de mist in bij de overige vragen. Geen punten voor Dexist, helaas: volgende keer beter! Overigens, @Thundercover, je dichtte Tiesj Bennoot per abuis de Nederlandse nationaliteit toe. Dit is fout. Hij is Belg. Indien hij hoger zou zijn geëindigd dan Wellens had ik je (overigens) geen punten toegekend. 

 

Volgende stop: de GP van Azerbeidzjan. Klik op de knop 'Volgen' rechtsboven zodat je geen mogelijkheid om in te zenden mist! :) Het inzendtopic voor de GP volgt binnen afzienbare tijd. Vroem vroem, tot dan!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.