Jump to content
PrioX

GTA V Premium Online Editie aangekondigd!


medium.gtavpremiumeditie.jpg.633ad2d0a41

 

In februari konden wij jullie al melden dat er mogelijk een 'premium editie' voor GTA V zou uitkomen in maart. In maart werd volgens Kotaku weer duidelijk dat deze speciale editie werd uitgesteld tot april. Vandaag heeft Rockstar Games de GTA V Online Premium Editie aangekondigd.

 

De vermoedens die wij in februari hadden over de inhoud van deze editie blijken juist te zijn. De editie bevat namelijk GTA V, GTA Online en de Criminal Enterprice Starter Pack. Natuurlijk krijg je ook alle gratis content updates van GTA Online erbij zoals Gunrunning, Smuggler's Run en Bikers.

 

De GTA V Online Premium Editie is beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. De prijs van deze editie is niet bekendgemaakt door Rockstar Games. Maar ik persoonlijk verwacht dat deze rond de honderd euro zal liggen gezien het feit dat de Criminal Enterprice Starter Pack al €45 kost. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

"Includes Grand Theft Auto Online", alsof dat bij de gewone versie niet zo is. Vind het maar weer een bedenkelijke marketing truc. Kost ook weer veel te veel. Vijfenveertig euro is een goed prijs voor een volledige game die net uit is, maar niet voor een game die ondertussen al vijf jaar oud is en en al zeker niet voor een belachelijke DLC.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

alsof iemand dit nog gaat kopen... ze kijken gewoon of ze nog geld kunnen melken maar iedereen die de game zou willen had de game 3 jaar geleden al gekocht bij de pc release wat nu nintendo switch aankondiging bij e3 nintendo dit jaar? het zou me niks verbazen 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

15 uur geleden, P.ZAAL zei:

Wanneer komt er een DLC voor de Story mode uit?

Altijd alleen maar die online bagger :?

Er komt geen single player DLC. Dat waren ze wel van plan, maar Online levert zoveel succes en geld op dat ze dat hebben geschrapt. Dat laatste is niet verrassend als je met bundles als bovenstaande aan komt zetten. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Tja, een duidelijk actie om nog snel wat extra geld binnen te harken voordat Red Dead Redemption 2 aan de beurt is. Aan de ene kant zijn dit soort bundels altijd handig voor nieuwe spelers die GTA V nog niet in het bezit hebben. Al lijkt me die groep na bijna vijf jaar klein. Het blijft natuurlijk een simpele money-grab voor Rockstar. 

 

18 uur geleden, Big Boss zei:

"Includes Grand Theft Auto Online", alsof dat bij de gewone versie niet zo is. Vind het maar weer een bedenkelijke marketing truc.

Inderdaad, duidelijk een manier om de onwetenden snel te laten kiezen voor deze bundel. Want hé, GTA Online zit er ook bij! :7 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...