Jump to content
PrioX

Nieuwe voertuigen beschikbaar op GTA Online!


medium.gtaonline_tyrant.jpg.13ca1f51ab7655a29e0b118f83d4be65.jpg medium.gtaonline_dominatorgtx.jpg.977636e31365e785999c2cdb8dba3017.jpg

 

Nadat we vorige week overspoeld zijn met Red Dead Redemption 2 informatie en beelden is het nu weer tijd voor de wekelijkse GTA Online update. Deze week zijn er weer nieuwe voertuigen toegevoegd aan het assortiment van Legendary Motorsport en Southern San Andreas Super Autos. Voor $2.515.000 kan jij vandaag nog rondscheuren in de Overflod Tyrant, en voor $725.000 in de prachtige Vapid Dominator GTX! Welke koop jij? 0_0

 

De actieve bonussen en kortingen zijn weer bijgewerkt. Bespaar op veel content en verdien extra veel voor contact missies.

 

Gratis geld en Red Dead Redemption 2 Treasure Hunt

Rockstar heeft ook aangekondigd dat je deze week aardig wat gratis geld kunt binnen harken op GTA Online. Ook krijgen we binnenkort nieuwe Treasure Hunts waarmee we exclusieve Red Dead Redemption 2 content kunnen vrijspelen. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...