Jump to content

Wat hoop jij in de 'Nightclub' update te zien?


PrioX

Recommended Posts

Al enige tijd gaan er geruchten rond dat er mogelijk een nachtclub update onderweg is voor GTA Online. Dit gerucht is door Rockstar versterkt nadat ze hebben gehint naar een nieuw radiostation met house, techno en dance muziek. Wat hopen jullie te zien mocht deze update er uiteindelijk echt komen? :) 

 

Ik persoonlijk hoop in ieder geval dat het systeem niet aansluit op de oude bedrijfssystemen zoals Bunkers en Hangars. Ben een beetje uitgekeken op het verzamelen van goederen om later door te verkopen. Ik hoop meer op kleine missies waarbij je jou club moet opzetten en onderhouden. Dit klinkt misschien een beetje saai maar dat kunnen ze natuurlijk wel weer interessant maken. Neem bijvoorbeeld de missie Mr. Richards uit de Story Mode waarbij je twee acteurs moet overhalen om voor Solomon Richards te werken. Dit doe je door gevaarlijke manoeuvres te maken in een helikopter. Zo zou je bijvoorbeeld artiesten voor je club kunnen overhalen, of ander personeel. :puh: 

 

En hopelijk zien we Luis Lopez of Tony Prince terug die je introduceren in het clubleven en je assisteren.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik hoop dat het meer de 'legale' richting neemt.

De kans om je club in te richten naar je eigen smaak, personeel inhuren, goederen aankopen en nog het belangrijkste: reclame maken. :)

Omdat het nog steeds GTA is zouden we misschien de mogelijkheid kunnen krijgen om andere clubs in een slecht daglicht te stellen door bijvoorbeeld klanten van concurrerende clubs te gaan bestelen, de club vernielen, ... 

 

Of bv. rijke, gezochte mensen overhalen om je club te bezoeken. Eens ze het aanbod hebben geaccepteerd heb je tot de volgende avond om je ontvoeringsplan uit te werken en het daadwerkelijk uit te voeren. Daarna heb je de keuze; inleveren bij de politie voor een kleine som die als beloning ook wat vaker zal patrouilleren, of hem inleveren voor een grote som bij één van zijn rivalen. (niet zonder risico's natuurlijk)

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

  • 5 weken later...
Op 16-6-2018 om 17:43, coolguynl zei:

hopelijk wat normale voertuigen in plaats van  al die gewapende voertuigen en natuurlijk goedkopere voertuigen

Nadeel hiervan is dat er al téveel van die zooi rond rijdt helaas, dus daar gaat je hummer limo. Je móet je wel verdedigen tegenwoordig, maja.

Link to comment
Delen op andere websites

1 uur geleden, Schumy7_Patriot zei:

Waarschijnlijk bellen er na deze update nog meer mensjes die je vertellen hoe je je nachtclub móet leiden XD wiehaaa koekoek.

Daarom wil ik die optie ook om je telefoon uit te pleuren ;) 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...