Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl
PrioX

GTA Online: After Hours update is eindelijk beschikbaar!


 

medium.gtaonline_afterhours2.jpg.512adfb

 

We kunnen eindelijk gaan swingen want de GTA Online: After Hours update is zojuist uitgekomen! Anthony ''Gay Tony'' Prince staat klaar om je te introduceren in het nachtleven van Los Santos. Dit alles begint bij het aanschaffen van een nachtclub. Voor je nachtclub moet je zelf personeel aannemen, promotie maken en artiesten regelen. Daarnaast kan je nachtclub dienen als dekmantel voor je al lopende operaties in wapens, goederen en drugs. Tony belooft zijn mondje te houden. :sst: 

 

Spelers kunnen de belichting van hun club aanpassen, dansers inhuren, ruimte voor hun operaties en voertuigen kopen en een standaard ingestelde naam kiezen. Hierna is het tijd om je staff en materialen te verzamelen. Tony heeft al drie werknemers voor je uitgekozen; een uitsmijter, bartender en techneut. De materialen die je moet verzamelen is een Festival Bus die net gebruikt wordt in Blaine County. Dankzij English Dave weten jullie DJ Solomun te strikken voor de opening van de club. 

 

Alles wat je moet weten...

Voordat ik verder in detail ga over wat er nieuw is wil ik melden dat @Skullz-000 een super handige samenvatting heeft gemaakt over alles wat je moet weten over de nachtclubs. Weet je dus niet zo goed waar te beginnen dat is zijn artikel een goed begin. :Y

 

Muziek

Een update als deze moet nieuwe muziek bevatten. En gelukkig werd ons al vroeg duidelijk dat dit ook het geval zou zijn. Real life DJ's Solomun, Black Madonna, Tale of Us en Dixon hebben ervoor gezorgd dat het nachtleven opbloeit met nieuwe muziek die je kunt beluisteren in de nachtclubs. Op dit moment zit alleen DJ Solomun in het spel. Maar de andere DJ's volgen:

 • Solomun: 24 juli
 • Tale of Us: 31 juli
 • Dixon: 7 augustus
 • The Black Madonna: 14 augustus

Volgende week, 31 juli, zal er een nieuw radiostation worden toegevoegd genaamd ''Los Santos Underground Radio'', deze zender bevat de mixen van de DJ's.

 

medium.gtaonline_afterhours3.jpg.38e8f2d

Nightclub Warehouse

 

Nightclub Warehouse

Naast een grote dansvloer heb je ook een warenhuis onder je nachtclub zitten. Hiermee kun je al je lucratieve zaken bijeenbrengen. Vanuit je warenhuis is het mogelijk alle operaties te organiseren, van drugsmokkel tot de wapenhandel. Dankzij voertuigen als de nieuwe Mule Custom, Vapid Speedo Custom en Pounder Custom zal dit wat gemakkelijker gaan. Deze zijn namelijk aan te passen met wapens en bepantsering. Ook kun je wat extra garageruimte bestellen om je voertuigen te stallen.

 

Business Battles

Nieuwe gevechten arriveren in Los Santos! Spelers met een motorclub of organisatie kunnen spontaan een melding krijgen dat er goederen te stelen zijn van o.a. Merryweater. Eenmaal aangekomen op de plek des onheil is het de bedoeling om de goederen mee te nemen en terug te brengen naar je opslag. Op deze manier kun je makkelijk wat extra geld verdienen. 

 

large.gtaonline_afterhours6.jpg.28567972795b730bb9e34a6a73e2d596.jpg

Jester Classic

medium.gtaonline_afterhours4.jpg.112d25c25d56cbc397816e7e7ddce371.jpg large.gtaonline_afterhours5.jpg.8e98404a454dafc52cb2013443c5571f.jpg

Festival Bus - Ocelot Swinger

 

Voertuigen

Met de After Hours update zijn er zeven nieuwe voertuigen toegevoegd:

 • Dinka Jester Classic (Legendary Motorsport)
 • Ocelot Swinger (Legendary Motorsport)
 • Mammoth Patriot Stretch (Southern San Andreas Super Autos)
 • Festival Bus (Southern San Andreas Super Autos)
 • MTL Pounder Custom (Warstock)
 • Maibatsu Mule Custom (Warstock)
 • Vapid Speedo Custom (deze krijg je gratis bij het kopen van een nachtclub)

Maar er zijn meer voertuigen onderweg, deze zullen de komende weken uitgebracht worden. Een daarvan is een nieuwe variant van de Oppressor met nog sterkere snufjes als de eerste variant. Een aantal voertuigen die al in het spel zaten hebben nieuwe liveries gekregen waaronder de Futo, Coquette Classic, Mamba, Penumbra, Prairie, en Ruiner.

 

Wapens

Op het moment van spreken zijn er geen nieuwe wapens beschikbaar. Maar in de bestanden staat er wel eentje klaar, een Stone Hatchet. Dit wapen krijg je als beloning voor een Red Dead Redemption II Treasure Hunt. Wanneer deze van start gaat is niet duidelijk. 

 

medium.gtaonline_afterhours7.jpg.3c1d985

 

Guest List Rewards & Bonussen en kortingen

Deze week zijn de Guest List Rewards ook weer vernieuwd. Log deze week in om o.a. liveries te ontvangen voor de nieuwe Speedo Custom. Ook zijn er weer nieuwe bonussen en kortingen beschikbaar. Meer info over dit alles is zoals gewoonlijk in het bonussen en kortingen-topic te lezen. 

 

Facebook Gaming / Exclusieve in-game rewards

Zorg dat je jouw Social Club account gelinkt hebt met je Facebookaccount en maak je klaar voor de Facebook Gaming x Social Club: After Hours Live Stream Series. Tijdens deze streams kun je GTA$ verdienen! Lazlow is de host van deze serie en de eerste is op 27 juli en kan bekeken worden op facebook.com/rockstargames. 

 

Patch notes

En zoals bij alle grote updates zijn er weer tientallen foutjes in het spel opgelost. De lijst is zichtbaar op de support website van Rockstar. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

Schumy7_Patriot

Lekker exploren en kijken wat er nieuw is. Download loopt, heerlijk.

 

4 uur geleden, Schumy7_Patriot zei:

Lekker exploren en kijken wat er nieuw is. Download loopt, heerlijk.

4,3 gig, oh boy

 

Niet bepaald een goedkope update, achja.

 df536fb4-06a8-4d16-accc-f07fbc6d9e85.jpg 

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

Kwam net deze foto tegen op het bureau van Tony. :puh: 

 gtaonline_luislopez.thumb.jpg.cd075fe57ff232f9cad73029ed35a55d.jpg 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Schumy7_Patriot

Pounder custom is traag maar een tank met mines en een sam battery. Leuk maar zal snel vervelen.

Party bus is eenn pegasus voertuig.

 

Kwa garage plek hebben ze goéd gedaan, 31 plekken erbij onder de nachtclub mét een custom shop.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

De hoofdpost is bijgewerkt met info en screens van Rockstar! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Schumy7_Patriot

Hele dag mee vermaakt, je kan zelfs 100 Dollar verdienen met player visits.

Denk dat ik met alles toch zoon 20 miljoen armer ben inclusief alle voertuigen en upgrades. Ik vind het een beetje als bunker update maar dan leuker, zelfde passieve inkomen en upgrades aan je club voor beter resultaat.

 

DJ missies zijn opzich wel leuk, compleet freeroam,maar best lang.

 

Ocelot swinger en Jester classic zijn geweldig.

 

Op naar de dripfeed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
 • Create New...