GTAGames.nl
MCCEOAnonymous

Solo spelers en money grinders op PS4 opgelet! MCCEO Anonymous is op zoek naar nieuwe leden!

1 bericht in dit onderwerp

Ben je er helemaal klaar mee om alles zelf te moeten doen met het risico van griefers om je heen of ben je op zoek naar een crew om lol te hebben en GTA-$$ te maken?


De oplossing is MCCEO-Anonymous. Wij zijn een nieuwe grinding crew op PS4 en op zoek naar nieuwe leden. Onze public sessies bestaan uitsluitend uit crewleden waarin iedereen samenwerkt. 


Om dit mogelijk te maken hebben we een aantal regels opgesteld waar alle leden zich aan dienen te houden. We spelen altijd "offline" en dragen de crew tag alleen in onze eigen sessies.


Op deze manier heeft ieder lid makkelijke toegang tot onze sessies en wordt het risico dat randoms binnenkomen tot het minimum beperkt.

Naast het verkopen van businesses en het helpen van andere crewleden organiseren we ook zo nu en dan events waar je vrijblijvend aan kan deelnemen om lol te trappen. 


Als je interesse hebt om deel uit te maken van deze crew moet je wel voldoen aan de drie volgende basics. Minimaal 18+ - Microfoon - Discord app.

Op dit moment hebben we al leden uit verschillende landen zoals: Nederland, Het Verenigd Koninkrijk en de Golf Regio. Ook buiten deze regio's blijven wij zoeken naar nieuwe leden.

 

Bekijk onze Discord server, lees de regels en accepteer deze op: https://discord.gg/byjhkKm (alleen te openen als je de Discord app hebt)
Doe een request om te joinen op Social Club met je PSN linked en op everyone: https://socialclub.rockstargames.com/crew/mcceo_anonymous

 

We doen ons best om alle vragen te beantwoorden!

Hopelijk zien we je in de crew MCCEO Anonymous

Admins.png

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.