Jump to content
PrioX

B-11 Strikeforce en DJ Dixon arriveren in Los Santos!


medium.gtaonline_strikeforce.jpg.8e0421b

 

Al blaren op je voeten van het dansen? Mooi, want dan kun je nu even wat anders doen. Rockstar Games heeft zojuist een nieuw militair gevechtsvliegtuig geïntroduceerd: de B-11 Strikeforce. Dit vliegtuig is gebaseerd op A-10 Thunderbolt II of beter bekend als een Warthog, en is gespecialiseerd in luchtaanvallen. Mocht je nog niet zweven van de alcohol die Gay Tony je steeds laat stelen, dan kun je nu de lucht in met dit beestje. Je moet wel wat spaarcentjes hebben want hij is te koop voor $3.800.000 bij Warstock Cache and Carry. 

 

Naast de B-11 Strikeforce arriveert er vandaag nog iemand in Los Santos. DJ Dixon kan ingehuurd worden om plaatjes te komen draaien in je nachtclub. Dit kost je wel $100.000 en is te regelen via de computer in je nachtclub. Zoals bij de vorige DJ's zal je ook Dixon moeten ophalen in een speciale setup missie. De DJ's van vorige week (Tale of Us) zijn nu te beluisteren op Los Santos Underground Radio.

 

De PlayStation 4 spelers moeten overigens eerst een kleine patch downloaden. Deze patch is er om de gegevensstabiliteit te bewaren. Eigenlijk niks bijzonders dus.

 

De bonussen en kortingen voor deze week staan ook weer online. Ook de Guest List spelers worden weer in de watten gelegd met o.a. gratis voertuigen en geld. :) 

 

Bron: Rockstar Newswire.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

19 uur geleden, Schumy7_Patriot zei:

Maar wel meteen de beste. Maakt alle andere overbodig.

Dat weet ik zo niet zeker want veel reacties op de Engelstalige forum zeggen dat de B-11 30 missiles heeft en de explosive MG zijn zwakker.

Lazer en Hydra zijn nog steeds de beste als het om overpowered explosive cannon gaat.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik heb gisteren de B-11 mogen uitproberen van een crewlid. Het is inderdaad wel wat aan de trage kant maar de mogelijkheid om meerdere missiles op hetzelfde moment af te vuren heeft me toch overtuigd. :)

 

Vereist wat meer oefenen maar het geld zeker en vast waard. 

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...