Jump to content
PrioX

Red Dead Redemption 2 eindelijk beschikbaar voor PS4 en Xbox One!


Na acht lange jaren wachten is vandaag Red Dead Redemption 2 eindelijk uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een klein half uurtje geleden konden de spelers met een digitale versie het spel al opstarten. Fysieke exemplaren vallen vandaag op de deurmat of kunnen opgehaald worden in de winkels. :dans:

 

Onze eigen @Joriz en @Guardian1980 hebben de afgelopen dagen al kunnen spelen. Rockstar Games is zo aardig geweest om een review-kopie op te sturen om het spel al te kunnen ervaren. Zij hebben hun eerste indruk al beschreven en Joriz heeft al wat beelden vastgelegd.

 

 

Red Dead Redemption 2 doet het al goed in scores. Het spel heeft al van verschillende websites en magazines tienen ontvangen. IGN noemt het ''een meesterwerk'', GameInformer informeert ons dat het spelen van andere open-wereld spellen niet makkelijk zal zijn na Red Dead Redemption 2, en GQ noemt het Rockstar's beste game ooit. Ook wij zullen een review schrijven, alleen zullen we eerst het spel eens goed onder handen nemen. :sigaar:

 

medium.rdr2screenshot2ok7.jpg.4485a6920acc6c13042c9fe2788a2795.jpg

 

Laat ons snel jouw eerste reactie weten over Red Dead Redemption 2! Meepraten over het spel kan ook in het Red Dead Redemption-forum.  Ondertussen ga ik weer verder met de eerste missie... :engel: 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

6 uur geleden, Pino1982 zei:

OFFTOPIC

 

Het leven gaat niet over rozen.

 

Hahaha

Dat klopt. Het leven gaat over gifplanten, giftige wilde bessen en verderf.

Oh wacht, het is oktober :O Nja, ook als het zomer is, gelden ze nog.

 

En als het leven over rozen ging, dan roken ze waarschijnlijk naar paardenstront en ook afgetrapt en ook nog eens naar mensenpoep omdat ze buiten moesten schijten. Geen idee of ze al toiletten hadden in de western tijden:clown:

Bewerkt: door SilverRST

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...