Jump to content
PrioX

Red Dead Redemption 2 brengt $725 miljoen op in drie dagen!


medium.rdr2screenshot2ok4.jpg.04e5c96623

 

Dat Red Dead Redemption 2 een fantastische launch zou krijgen stond eigenlijk al vast. Maar dat Rockstar Games opnieuw records zou verbreken met het langverwachte vervolg op Red Dead Redemption 2 is nu ook een feit. In de eerste drie dagen heeft het spel $725 miljoen opgebracht en staat daarmee op de tweede plek van grootste entertainmentproduct openingsweekend aller tijden. Alleen Grand Theft Auto V staat daar nog boven met 1 miljard dollar. Red Dead Redemption 2 is met deze cijfers ook meteen de grootste entertainment launch van 2018. :dans:

 

PlayStation heeft ook nog wat leuke feitjes bekendgemaakt. Red Dead Redemption 2 is namelijk het spel dat het meest vooraf is besteld in de geschiedenis van PlayStation Network. Ook heeft het spel de meeste verkochte digitale exemplaren op de eerste dag van release en binnen drie dagen. 

 

De cijfertjes liegen er niet om. We hebben hier weer te maken met een meesterwerk. Binnenkort kun je hier op GTAGames.nl ook onze review lezen over het spel. 

 

Bron: businesswire

 

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

18 uur geleden, Schumy7_Patriot zei:

Dat gaat hoop ik in de update/patch pot...

Take2/R* kennende... ik betwijfel het. Dat geld gaat gewoon lekker naar negende jachtboot, paar Lamborgini's en McLaren en tig kilo's coke dat op de kont wordt gesnoven.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Dat een product veelverkocht wordt, betekent niet per sé dat het een meesterwerk is. In het verleden zijn er wel vaker producten geweest die beter verkochten dan een technisch superieur product. Voor de oudjes: V2000 van Philips was veruit beter, maar VHS won de race om het marktaandeel, omdat zij wél porno op de tapes verkochten.

 

Maar goed, wat ik tot nu toe gezien heb is mooi, zij het van YT, want ik ben een PC-gamer, dus niet welkom in het wilde westen.

 

Dat een deel van het geld niet wordt ingezet voor patches lijkt me logisch, ze hebben er zeven jaar aan gewerkt, met 1000 mensen in totaal. Even heel ruw... loonkosten ongeveer 80K per persoon. Dat is allemaal voorgeschoten door investeerders. Die zullen zo langzamerhand wel wat willen terugzien.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

En al die miljarden die gta5 heeft verdiend dan, je maakt mij niet wijs dat RDR2 van begin af aan opnieuw gefinancierd moest worden met geld van investeerders. Gedeeltelijk misschien.

 

 

Bewerkt: door Schumy7_Patriot

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

22 uur geleden, Phoenyxar zei:

Shareholders zijn niet noodzakelijk investeerders. Wel in de letterlijke zin, maar het is vooral profit-based.

Ik denk dat jij stakeholders bedoeld. Shareholders zijn, per definitie, investeerders.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...