Jump to content

Generaal Pardon naamswijzigingen & aanpassing banbeleid


Thundercover

Recommended Posts

Feest: GTAGames.nl is vijftien jaar oud en deelt uit, en niet alleen met goodies en de nodige XP. Het laatste generaal pardon voor naamswijzigingen is alweer een lustrum geleden, dus hoog tijd om naamswijzigingen open te stellen voor alle leden die 's nachts niet meer kunnen slapen vanwege hun huidige naam. Je mag nu één keer per jaar je naam wijzigen, zodat de admins niet al te lui worden. Het wordt desondanks niet aangemoedigd om het voorbeeld van @Niked (voorheen Skullz-000) te volgen, want onthoud:

 

post-536-1167494284.gif

 

Daarnaast hebben we een aanpassing gemaakt aan ons banbeleid. Voorheen was een forumban permanent, op een generaal pardon na. Vanaf nu geldt een ban voor tenminste zes maanden, waarna een unban kan worden aangevraagd via het contactformulier onderaan de website. De forumregels zijn hierop aangepast.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Zoals eerder gezegd zijn dit inderdaad goede wijzigingen, ik gok dat er genoeg mensen zullen zijn die spijt hebben van hun acties in het verleden op het forum en hun gedrag zullen verbeteren en het is mooi dat hun kunnen terugkomen op het forum

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...