Jump to content
PrioX

Red Dead Online progressie zal niet worden gereset


Rockstar Games heeft de betekenis van het woord ''communicatie'' opgezocht en zijn sinds de lancering van de Red Dead Online Beta ineens erg communicatief geworden met de community. Nadat we gisteren al te horen kregen dat Rockstar plannen heeft om de in-game economie beter te balanceren en bugs aan te pakken, krijgen we zojuist nog een Beta Update. 

 

Rockstar bevestigd nu geen plannen te hebben om de progressie de resetten wanneer de Beta periode voorbij is. Spelers hoeven dus niet bang te zijn dat hun karakter, statistieken, rank, geld of gekochte items verloren gaan. Dit zal voor veel spelers een opluchting zijn omdat er al enkele dagen geruchten de ronde deden dat dit wel zou gaan gebeuren. 

 

 

Later deze week staat de eerste update gepland voor de Red Dead Online Beta waarmee problemen worden opgelost en de in-game economie beter wordt gebalanceerd. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Door het woordje "currently" te gebruiken, lijken ze zelf nog niet helemaal zeker. Op dit ogenblik hebben ze inderdaad nog geen plannen om het te resetten, maar binnenkort (wanneer de beta-periode afloopt) misschien wel.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik zal zeker in de beta niet al teveel gaan doen, dat om dat het dus eventueel gereset kan gaan worden.

 

Om dat dat dus nog niet helemaal zeker is en nog niet gecomfirmd is of je dus wat je nu in de beta verdient ook mee gaat naar de full version, daarom ga ik niet al teveel doen in de beta versie.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...