Jump to content
PrioX

Voltooi je pad naar verlichting... met een gewaad


medium.gtaonline_kifflomgewaad.jpg.a9804d615b379644b9fa821f44b07a87.jpg

 

Kifflom! Brother Brother,

 

Stel: je hebt na een wild avondje in een nachtclub een Kifflom shirt weten te bemachtigen. Je bent het meeste alweer vergeten van die avond omdat je bezopen op een dak wakker werd, en wilt dit het liefst niet nogmaals meemaken. Prima, iedereen zijn ding. Maar neem de volgende keer dan de aangeraden Fristi. 

 

Voor de softies onder ons is er nu een andere manier om een prachtig Kifflom gewaad te bemachtigen om zo te bewijzen dat je er echt bijhoort. Iedereen wilt natuurlijk zo'n mooi blauw pakje hebben en dat kan. Ga naar het toilet in een nachtclub en betaal daar de meneer op een kruk. Nee, er zullen geen gekke dingen gebeuren. Gewoon betalen en je zal je gewaad kunnen vinden in je kledingkast. Laten we eerlijk zijn: betalen is altijd beter dan kilometers in de Grand Senora Desert te moeten rondrennen. Toch?

 

In de onderstaande video legt GTA Series Videos alles tot in de puntjes uit hoe je het nieuwe Kifflom gewaad kunt krijgen. 

 

 

Laat zien dat je toegewijd bent aan deze cult en deel je foto met het gewaad aan. Wellicht kunnen wij onze volgers op sociale media ervan overtuigen dit ook te doen na het zien van jouw foto. Reageren kan hieronder! :) 

 

Bron: GTA Series Videos via YouTube

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...