Jump to content
PrioX

Kerst op GTA Online: nieuwe Arena War mode, Pegassi Toros en cadeautjes!


De Kerstman is er dit jaar weer vroeg bij in Los Santos. Op GTA Online is de kerst content weer gearriveerd en zoals voorbijgaande jaren is er weer toepasselijke (nieuwe) kleding beschikbaar, kun je gezellig rond de kerstboom zitten in je woonst of op Legion Square, is de Firework Launcher terug en kunnen we deze vrijdag al sneeuw verwachten. Spelers die GTA Online spelen op kerstavond kunnen ook wat cadeautjes verwachten waaronder een nieuwe sweater, vuurwerk en meer. Door op de kerstdagen en oud en nieuw te spelen ontvang je nog meer verassingen! :) 

 

medium.gtaonline_toros.jpg.ae748fdffb98c

 

De Kerstman heeft voor deze week ook nog wat extraatjes meegenomen. Vanaf nu is Buzzer Beater beschikbaar in Arena War. In deze modus moeten spelers tegen elkaar racen. Je hebt het ongeluk dat de motor waarop je zit beschikt over een ingebouwde tijdbom. Door andere spelers lastig te vallen, stunts uit te voeren of checkpoints te bereiken verleng je de tijd van de bom. Het doel is om als laatst op je motor te zitten. Ook hebben we weer een nieuwe auto gekregen. De Pegassi Toros is vanaf nu beschikbaar bij Legendary Motorsport voor $498,000.

 

De aanbiedingen zijn deze week zoals gewoonlijk bijgewerkt en zijn hier zichtbaar. Deze week kun je o.a. opnieuw profiteren van dubbele opbrengsten voor Arena Wars. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...