Jump to content
PrioX

'Rockstar Editor en Adversary Modes komen naar Red Dead Redemption 2'


medium.rdronline10.jpg.626cbe18446f32093

 

Dat Rockstar Games nog meer Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online content in petto heeft is geen geheim. Eerder deze maand hebben ze bevestigd dat er binnenkort nieuwe updates komen die onderdelen in Red Dead Online beter balanceren en dat ze werken aan nieuwe anti-grief methodes. 

 

Vandaag zijn er weer leuke feitjes opgedoken die ons een vooruitblik geven van wat we kunnen verwachten. Bronnen hebben aan RockstarIntel.com nieuwe codes doorgegeven die gevonden zijn in de bestanden van de Companion App. Deze codes verwijzen naar de populaire Rockstar Editor, de videomaker die Rockstar introduceerde in GTA V. Als we de codes moeten geloven zal de Rockstar Editor binnenkort voor iedereen beschikbaar zijn. 

 

Ook zijn er codes gevonden die verwijzen naar Adversary Modes, je weet wel, die populaire modi die we in GTA Online hebben. Of ze dezelfde opbouw hebben als die van GTA Online is niet duidelijk, al is dit wel te verwachten. In GTA Online zijn de Adversary Modes uitgegroeid tot een groot succes en Rockstar blijft ze tot op de dag van vandaag toevoegen met modi als Slasher, Kill Quota en Sumo.

 

Verder zijn er ook codes gevonden die verwijzen naar privésessies, handig voor de spelers die met rust gelaten willen worden in het Wilde Westen. Waarschijnlijk kunnen we binnenkort dus besloten sessies aanmaken op Red Dead Online. Een andere stuk code verwijst naar ''Seamless PvE''. Wat dit precies inhoud is niet duidelijk. Waarschijnlijk heeft het te maken met missies tegen AI die naadloos met elkaar zijn verbonden.

 

Bron: RockstarIntel

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...