Jump to content
Cabyon

R* zoekt mensen!


 

Ja, als je de titel leest en opeens heel blij wordt, moet ik je helaas teleurstellen. Je droombaan is helaas niet beschikbaar: nieuwe titels en verhaallijnen verzinnen voor de volgende GTA. Aan de andere kant ligt de deur bij één van de vele vestigingen van Rockstar Games voor je open wanneer je een kundig programmeur, data-analyist of graficus bent, leert een blik op hun vacatures.

 

large.blake-connally-373084-unsplash.jpg

Foto door Blake Connally via Unsplash

 

Nu lopen er daar niet van van rond op dit forum - sommige van jullie komen nauwelijks uit bed - doch het moet blijken dat Rockstar Games op dit moment van aanpakken weet. De echte rekruteringsperiode is volop losgebarsten. Opmerkelijkerwijs blijkt daar een nieuwe rol weggelegd voor de vestiging van R* in Bangalore, India; daar wordt volop voor gerekruteerd. De divisie bestaat pas sinds 2016. Dat R* daar zijn heil zoekt is niet raar. India zit vol met hoogopgeleide IT'-ers en heeft een lager gemiddeld loon dan in Westerse landen, wat inhoud dat het daar, jawel, bedrijfstechisch een goed idee is om werk daar uit te besteden. Gek genoeg heeft Rockstar Games geen andere vestiging gesloten, wat er op wijst dat ze de toekomst rooskleurig genoeg vinden om hun vleugels naar andere continenten uit te slaan... en wanneer je de verkoopcijfers van RDR2 en (al lang geleden) GTA V ziet, kan je het moeilijk met ze opeens zijn.

 

Bron: Rockstar Games Careers via GearNuke

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...