Jump to content
PrioX

Kwartaalcijfers: Red Dead Redemption 2 heeft 23 miljoen exemplaren verkocht


 

medium.rdronline12.jpg.698c786d8f32def16

 

Take-Two Interactive heeft vandaag hun kwartaalcijfers onthuld. En het is geen verassing: Red Dead Redemption 2 is een gigantisch succes. Het spel heeft inmiddels 23 miljoen exemplaren verkocht. Dat is een stijging van minstens 6 miljoen sinds november, en 18% van de verkochten exemplaren zijn Special of Ultimate edities. Het spel is ook nog eens het bestverkochte spel in 2018. 

 

Take-2 bevestigd nogmaals dat Rockstar Games Red Dead Online gaat ondersteunen met periodieke updates zoals ze dat ook met GTA Online hebben gedaan. Voor GTA Online blijven ze dit ook nog altijd doen. Red Dead Online had overigens een succesvollere launch dan GTA Online in 2013. In de begindagen zijn er meer spelers online geweest dan op GTA Online.

 

Verder heeft het bedrijf 140% winst geboekt in vergelijking met vorig jaar. In het totaal is er $1.249 miljard verdiend, dat was in 2017 480.8 miljoen. Het bedrijf heeft ook 1 miljoen aan aandelen gekocht, $108.90 per aandeel. 

 

Bron: Take-Two Interactive

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...