Jump to content
PrioX

De NOS telt het aantal ontwikkelaars van Red Dead Redemption 2


medium.rdr2screenshot2ok9.jpg.b74e0faed8

 

Dat Red Dead Redemption 2 een groot spel is wisten we al. Er is zeven jaar hard gewerkt om dit meesterwerk aan ons af te leveren. In tegenstelling tot het eerste deel (die ontwikkeld is door Rockstar San Diego) is Red Dead Redemption 2 gemaakt door alle Rockstar studio's over de hele wereld, en dat zijn veel ontwikkelaars. En als je het spel al hebt uitgespeeld weet je dit ook wel. De credits nemen ongeveer een half uur van je tijd in beslag. 

 

De NOS heeft ons een gunst verleend. Zij hebben namelijk alle ontwikkelaars geteld en zijn op een totaal aantal gekomen. Ze hebben dit in een mooie slideshow verwerkt met daarbij uitleg waar de ontwikkelaars precies aan gewerkt hebben. Wist je bijvoorbeeld dat er alleen al 640 figuranten aan het spel hebben meegewerkt, oftewel de lokale bevolking in het spel. Maar de hoofdcast bestaat uit honderden acteurs, 1409 mensen om precies te zijn. Ook hebben er honderden programmeurs meegewerkt. Ongeveer hebben er 3800 mensen meegewerkt aan het succes van Red Dead Redemption 2. 

 

Bekijk de volledige slideshow op NOS.nl.

 

Getipt door @Tommie59

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Er zijn dus 6 mensen die dit met ons belastinggeld hebben gemaakt. Jaja...

 

Op de inhoud; het zegt me niet zoveel. Ik wist wel dat het er veel zouden zijn (ben nog niet aan de aftiteling gekomen) maar het is leuker om het eens af te zetten tegenover andere grote titels.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...