Jump to content
Platypus

Nieuwe Red Dead Online Beta Update Op 26/2


medium.RDOnline.jpg.a2c053077222b02198b0

 

Op 26 februari komt er een nieuwe update voor Red Dead Online Beta. De update zal nieuwe verbeteringen en andere updates toevoegen, zoals een 'Law and Bounty'-systeem, een betere balancering van wapens en meer. Hieronder staat een korte samenvatting van de belangrijkste updates.

 

Zichtbaarheid van spelers

Als reactie op de feedback van spelers gaat R* de zichtbaarheid van 'blips' op de minimap aanpassen. De posities van spelers op de minimap zullen enkel getoond worden als ze zich binnen een straal van 150 meter bevinden. Spelers die zich een klein beetje verder bevinden zullen enkel verschijnen als ze een wapen afvuren. En spelers die bijvoorbeeld in een ander gebied zijn, zullen niet getoond worden op de map.

 

Ook zal de agressiviteit van spelers getoond worden op de map. Hoe gewelddadiger een speler, hoe roder de 'blip' op de minimap (dit is vergelijkbaar met het systeem in GTA Online). En niet alleen jouw positie zal dan op de minimap getoond worden, maar ook de positie van spelers die in jouw posse zitten. Daarnaast kun je ook een mini-deathmatch starten wanneer een posse jou doodt.

 

Premiejagers en daily challenges

Spelers die een hoge premie hebben zullen samen met hun posse achtervolgd worden door NPC premiejagers. Je kunt een premie op je hoofd krijgen door agressief gedrag. Een andere speler doden zal de premie zwaar verhogen terwijl een NPC doden de premie maar lichtjes verhoogt.

 

Ook zullen 'daily challenges' toegevoegd worden aan de game. Bij het voltooien van deze challenges kun je 'gold nuggets' en XP winnen. Deze challenges kunnen vanalles zijn: planten verzamelen, op dieren jagen, voorwerpen verkopen, enz...

 

Overige

Een aantal wapens zullen beter gebalanceerd worden, zoals de 'Varmint Rifle'. Dit wapen zal meer in lijn zijn met andere langeafstandswapens. En ook de 'voice chat' zal wat aangepast worden. Maar volgende week zal er meer informatie verschijnen over deze kleine aanpassingen.

 

Ten slotte zijn er ook XP-bonussen deze week: spelers in een posse krijgen dubbel XP bij het spelen van missies en andere activiteiten in 'Free Roam'. En volgende week is er een 20% XP bonus op alle activiteiten in Red Dead Online.

 

Tot volgende week voor meer Red Dead Online nieuws! :)

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Mooi dat ze de zichtbaarheid van spelers aanpassen. Ik denk dat het spel veel leuker wordt wanneer je niet altijd zichtbaar bent en daardoor je ding kunt doen. Op The Ballad of Gay Tony had je een vergelijkbaar systeem: een blip-instelling waarbij deze alleen zichtbaar werden wanneer je in een straal van x meter was. Dit was ideaal aangezien je gewoon je ding kon doen en ik had dit dus ook altijd aanstaan in mijn eigen lobby. :) 

 

Hopen dat ze binnenkort ook met wat nieuwe wapens en cosmetische spullen komen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...