Jump to content
Sandertju

De Declasse Vamos is nu beschikbaar in GTA Online


medium.gtaonline_vamos.jpg.1dbfe7223bd3c1607ddfd46edfc739d2.jpg

 

Geloof het of niet, de Vamos kwam tot leven in 1960 als een verstandige, betaalbare compacte auto, maar in de loop van het decennium gebeurde er iets wonderbaarlijks: het verliet het huis van zijn ouders en begon rond te hangen met V8's en fastbacks. wielbasis verlengd, de grille uitgebreid en de motorkap werd zo lang en plat dat je er een hele zomer van liefde op kon doorbrengen en in de kofferbak was genoeg ruimte om minder geliefden te vervoeren. Tegenwoordig is het precies de soort slechte invloed waar je naar op zoek was. De Declasse Vamos is verkrijgbaar voor $596,000 bij Southern San Andreas Super Autos.

 

Deze week kun je extra geld en RP verdienen met o.a. Gunrunning verkoopmissies. Je bunker vullen is dus een goed idee. En voor Valentijn is de Valentijn-content van afgelopen jaren afgeprijsd. Bekijk hier de volledige lijst met bonussen en kortingen. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Op 15-2-2019 om 09:20, PrioX zei:

Ze voegen de laatste weken wel leuke auto's toe. Beter dan al die bewapende troep :D

Maar helaas wel behoorlijk bugged door de "advanced handling flags" :'(

Probeer eens de Itali GTO, die auto is echt moeilijk te hanteren omdat het erg bouncy is en het vliegt al in de lucht wanneer je een stoep raakt. De Tulip hetzelfde verhaal, alhoewel niet zo erg is maar nog steeds bouncy. En de Vamos is ook een heel leuke auto maar het voelt echt alsof het een baksteen is op wielen zonder suspension. En al die bewapende troep heeft verrassend genoeg....prima handling... Valt me erg tegen van R*.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...