Jump to content
PrioX

Eerste grote Red Dead Online update is beschikbaar


 

Red Dead Online-spelers kunnen aan de slag met nieuwe content. De eerste grote update voor Red Dead Online is vanmiddag uitgerold en brengt nieuwe content naar het spel. We moeten er meteen bij vermelden dat best veel content is achtergehouden en verspreid over de komende weken wordt vrijgegeven. Niet alles is dus beschikbaar. 

 

 

Nieuwe gameplay

Spelers kunnen Gold Nuggets en XP verdienen voor het voltooien van dagelijkse challenges, die variëren van het plukken van planten, het doden van dieren of het verslaan van andere spelers. Spelers kunnen zeven dagelijkse challenges in het player menu zien, en deze worden dus dagelijks vernieuwd. Door ze allemaal te voltooien ontvang je ook nog een bonus. 

 

Vanaf volgende week kunnen spelers deelnemen aan het Fool's Gold Free Roam Event. Hierbij vechten spelers om een goud bepantserd pak waarin je zoveel mogelijk vijanden moet vermoorden. Weet jij de speler in het pak te vermoorden dan krijg jij het pak tot je beschikking. 

 

medium.RDOUpdate26feb-3.jpg.ced5da34397d

 

Daarnaast zullen de komende weken nog meer game modi toegevoegd worden waaronder Target Races. Spelers racen tegen elkaar en moeten tegelijkertijd doelwitten langs de route zien te raken. Nauwkeurigheid met een pijl en boog zal je zeker helpen tijdens deze races. Je kunt ook gebruik maken van pick-ups die je paard meer uithoudingsvermogen geven, en je kunt wapens oppikken. 

 

Ben jij het rustige type? Je kunt een vriend of vijand uitdagen voor Fishing Challenges. Je kunt deze starten om vervolgens de benodigdheden te ontvangen zoals een vishengel en aas. Ga hierna naar de waterkant en probeer de zwaarste vis te vangen. 

 

Binnenkort komen er ook nieuwe Showdown modi waaronder Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. Ook zal Rockstar een 'Featured Blip' toevoegen aan de map zodat spelers uitgelichte modi snel kunnen starten.

 

medium.RDOUpdate26feb-2.jpg.1d55c70cd284

 

Nieuwe kleding, wapens en emotes

Spelers kunnen zichzelf ook uitleven in de General Stores. Daar is namelijk een lading nieuwe kleding binnengekomen. Nieuwe outfits, laarzen, jassen, vesten, handschoenen, hoeden en meer zijn (in sommige gevallen binnenkort) te koop. Ook moet je de komende weken goed de catalogus in de gaten houden. Er zijn namelijk exclusieve kledingstukken onderweg die tijdelijk beschikbaar zullen zijn.

 

Naast de kleding kunnen spelers ook het kwaad verdrijven met twee nieuwe wapens: de Rare Shotgun en binnenkort de Evans Reapeter. Deze kun je kopen bij de lokale Gunsmith of via de catalogus.

 

Nieuwe emotes zijn ook toegevoegd en deze zijn vanaf nu te bezichtigen en te koop in de catalogus. 

 

Verbeteringen en aanpassingen

En dan gaan we over naar de verbeteringen en aanpassingen van bepaalde systemen in het spel.

  • Radar en zichtbaarheid: de blips van spelers zijn verborgen op de radar wanneer je ver van elkaar vandaan bent. Zo kun je rustig je ding doen zonder dat er telkens spelers op je af komen. Ook de spraakchat is ingesteld zodat je alleen spelers in je buurt hoort. Agressieve spelers worden wel op de map getoond, zo ook hun posse.
  • Parley en Feuds: Feuds (een 1 vs 1 deathmatch) kunnen nu makkelijker en eerder gestart worden. Maar ook kun je eerder in Parley-mode gaan zodat je gevechten kunt ontlopen. 
  • Politie en bounty-systeem: spelers met een hoge bounty zullen achtervolgd worden door NPC Bounty Hunters. Je moet dus oppassen wanneer je een stadje overhoop schiet, het zal je niet in dank worden ontnomen. 

 

medium.RDOUpdate26feb-4.jpg.ba556095eb18

 

Exclusieve content voor de Playstation 4

Zoals voorheen al verteld werd krijgen Playstation 4-spelers eerder toegang tot bepaalde content in deze update. Je kunt jezelf gaan verdedigen met de Jawbone Knife, jezelf uitdrukken met drie nieuwe emotes, jezelf aankledingen met exclusieve kleding, en binnenkort gaan uitleven in Open Target Races. 

 

Nieuwe acties

Rockstar belooft ons de komende weken meer nieuwe content (waaronder een deel van het bovengenoemde), en acties. Om te beginnen geven ze alle spelers die  voor 5 maart inloggen een hulppakket zodat je weer eventjes vooruit kunt. Dit pakket bevat:

  • 2x Potent Snake Oil
  • 2x Potent Snake Oil
  • 2x Potent Bitters
  • 2x Potent Miracle Tonic
  • 2x Horse Reviver
  • 2x Potent Horse Stimulant
  • 8x Poison Arrows
  • 10x Explosive Slug

 

Bekijk ook alle fixes die zijn toegepast in de patch notes

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...