Jump to content
PrioX

Evans Repeater en Fool's Gold beschikbaar op Red Dead Online


Rockstar Games heeft vandaag twee nieuwe toevoegingen voor de Red Dead Online Beta vrijgegeven, welke eerder werden toegevoegd met de update van vorige week

 

medium.evansrepeater.jpg.5eb9c7754ed1ad0

 

Evans Repeater

De Evans Repeater, een langeafstandsgeweer, is vanaf nu te koop bij de lokale Gunsmith of via je catalogus voor $300. Het wapen dat door John Marston werd gebruikt in de eerste Red Dead Redemption is uitstekend om doelwitten te raken die wat zich wat verder weg bevinden. Ook heeft het wapen genoeg ruimte in het magazijn en kan snel schieten waardoor je lekker je gang kunt gaan. 

 

medium.foolsgold.jpg.7cd6741856e85a07f22

 

Fool's Gold Free Roam Event

Spelers kunnen aan de slag met een nieuw Free Roam Event: Fool's Gold. Tijdens dit event vechten spelers om een goud bepantserd pak. Door vijanden te vermoorden wanneer je het pak draagt verdien je punten. Wanneer de speler in het pak het loodje legt zal het pak aangetrokken worden door de speler die het als eerste bereikt. Fool's Gold kan solo gespeeld worden, of in samenwerking met je posse. 

 

large.specialspinner.jpg.9681bd84909978ca7e46521b6aff089b.jpg

 

Care Package

Rockstar Games is ook deze week royaal en geeft weer wat gratis handigheden weg. Spelers die tot en met 11 maart inloggen ontvangen het volgende:

  • 60x High Velocity Pistol Ammo
  • 60x High Velocity Repeater Ammo
  • 2x Fire Bottles
  • 8x Fire Arrows
  • 2x Jolly Jack’s
  • 2x Potent Horse Medicine
  • 1x Lake Lure

En als extra bonus krijg je ook nog een Special Spinner waarmee je kunt vissen. Je krijgt deze wanneer je vijf willekeurige dagelijkse challenges voltooit. De Special Spinner is handig omdat deze gebruikt kan worden om elke vissoort te vangen en de lijn zal niet vanzelf breken.

 

Verder mogen we ons voorbereiden op meer nieuwe content waaronder Fishing Challenge, nieuwe Showdown modi, Target Races, bonussen en meer.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...