Jump to content
PrioX

Nieuw Free Roam Event op Red Dead Online, plus plannen voor de toekomst


medium.reddeadonline_19319-2.jpg.7aba8c2

 

Rockstar Games heeft vandaag een aantal nieuwe toevoegingen en verbeteringen voor Red Dead Online toegelicht. Deze veranderingen staan gepland voor een update later in de lente. Daarnaast kunnen spelers vanaf vandaag aan de slag met een nieuw Free Roam Event waarbij je vaardigheid met vissen getest wordt. 

 

Free Roam Event: Fishing Challenges

Spelers kunnen tijdens een Free Roam Event elkaar uitdagen voor een wedstrijdje vissen. De bedoeling is dat je de zwaarste vis vangt waardoor je punten scoort. Het event kan gespeeld worden langs een rivier, meertje of in de moerassen. 

 

Nieuwe Showdown modi

De komende weken kunnen we de eerder aangekondigde Showdown modi verwachten. Rockstar heeft ons een tijdlijn gegeven:

  • 26 maart: Target Races, en PS4-spelers krijgen (tijdelijk) exclusief Open Target Races eerder.
  • 2 april: Showdown modi 'Up In Smoke'
  • 9 april: Showdown modi 'Plunder'

 

medium.reddeadonline_19319-1.jpg.31d3ac4

 

Nieuwe kleding

Kledingfanaten kunnen zich weer uitleven in de General Store. Daar is namelijk weer een lading tijdelijke kleding binnengekomen. Spelers kunnen nu de Gator Hat, Ortega Vest, Woodland Gloves en Pelt Half Chaps kopen.

 

Bonussen

Verdien deze week 30% meer XP met jagen, en wanneer je inlogt ontvang je een Care Package met het volgende:

  • 5x Live Crickets
  • 1x River Lure
  • 1x Lake Lure
  • 1x Swamp Lure

 

medium.reddeadonline_19319-3.jpg.dabbc9d

 

De toekomst

Rockstar Games geeft ons alvast een voorproefje van wat ze de komende periode nog gaan toevoegen en veranderen aan Red Dead Online. Ze melden hierbij dat we later in de lente de volgende grote update voor Red Dead Online kunnen verwachten. 

 

- The Hostility System

'The Hostility System' is een uitbreiding op de anti-grief methodes die ze eerder al hebben toegevoegd in de vorige update. Dit systeem reageert beter op de acties van spelers waardoor er een betere balans moet ontstaan. Als voorbeeld: wanneer een speler je aanvalt mag je jezelf verdedigen zonder dat je Hostility-reputatie stijgt. Voorheen werd je direct bestraft en als vijand gemarkeerd. Spelers mogen gemarkeerde vijanden dus aanvallen zonder dat dit impact heeft op hun reputatie. Je Hostility-reputatie zal niet betrokken worden tijdens Free Roam Events, Free Roam missies, Showdowns en Races. Wanneer je een speler aanvalt die niet in een van de genoemde activiteit meespeelt, dan zal je Hostility-reputatie wel stijgen.

 

Offensive en Defensive speelstijlen

Er zijn altijd spelers die zich lekker willen bezighouden met rondrijden, vissen, jagen, of in het algemeen met rust gelaten willen worden. Rockstar wilt deze spelers de ruimte geven maar ook samen laten spelen met de tegenovergestelde spelers. Spelers kunnen in de toekomst gaan kiezen welke speelstijl bij hen past. Spelers die voor een Defensive speelstijl gaan (een beetje vergelijkbaar met Passive Mode in GTA Online) kunnen niet door rivalen gepakt worden met een lasso. Maar vergis je niet, de speler met een Defensive speelstijl zal direct uit deze speelstijl verwijdert worden wanneer hij of zij een andere speler lastigvalt met de lasso, en zijn of haar Hostility-reputatie zal flink stijgen. Daarnaast verliezen spelers met een Defensive speelstijl de mogelijkheid om automatisch op spelers te richten, daar staat tegenover dat andere spelers dat ook niet bij hen kunnen doen. Wel kunnen ze nog altijd in free-aim op mensen richten en schieten, maar geen kritieke schade aanrichten. Wanneer een Defensive-speler in het hoofd geschoten wordt overleeft deze het en krijgt daarna de mogelijkheid om zich te verdedigen met behulp van het eerder genoemde Hostility-systeem welke dus samenwerkt met de verschillende speelstijlen.  

 

Wat er nog meer komt...

  • Nieuwe A Land of Opportunities Missions waarbij je Jessica LeClerk helpt in het missie voor wraak. 
  • Nieuwe Free Roam Mission van nieuwe en bekende gezichten.
  • De introductie van dynamische events: hinderlagen, reddingsoperaties, mensen verdedigen en meer. 
  • Updates voor het karaktercreatie-systeem.
  • Aangepaste Daily Challenges waarbij challenges met vijandige speelstijlen worden gewijzigd.
  • De LeMat Revolver uit de eerste Red Dead Redemption keert terug.

Rockstar herhaald nogmaals dat we de komende maanden veel nieuwe content en mogelijkheden mogen verwachten.

 

Bron: Rockstar Newswire (1, 2)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...