Jump to content
PrioX

Extra geld voor The Doomsday Scenario en Contact missies


 

Is de batterij van je mobiele telefoon nog vol? Mooi, want deze week heb je deze nodig op GTA Online. Je krijgt namelijk dubbele beloningen voor Contact Missions van Gerald, Lamar, Martin, Ron, Trevor, Lester en Simeon. De heren hebben je hulp nodig met lucratieve zaakjes en jij kunt het geld vast goed gebruiken. 

 

Een nucleaire raket staat op scherp, diep in de ondergrondse gangen van Mount Chiliad.  Zorg voor een goede afloop en een goed gevulde portemonnee. De Doomsday Scenario Finale levert je namelijk dubbel geld en RP op, evenals de Occupy, Hardest Target en Juggernaut Adversary Modes

 

Met het geld dat je deze week binnenhaalt kun je eventueel een Biker clubhuis kopen. Spelers die een clubhuis bezitten ontvangen volgende week (25 april) namelijk $250.000 van Rockstar Games. Deze week zijn er een aantal clubhuizen afgeprijsd dus profiteer ervan. 

 

Door deze week in te loggen speel je de speciale 'Skulls livery' vrij voor de Mammoth Avenger en TM-02 Khanjali. De volledige lijst met bonussen en kortingen, inclusief de afgeprijsde voertuigen, kun je hier bekijken. 

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...