Jump to content
PrioX

Speel nieuwe Simeon missies op GTA Online


 

large.gtaonlinesimeonmissionsnew.png.133ffde12f65363f6c972351e1f97efb.pngDe certificaten die aan de wanden van zijn dealer hangen, kunnen een verdacht aantal typefouten bevatten, maar Simeon Yetarian is de echte deal - een bewijs dat de Amerikaanse Droom nog steeds springlevend is in Los Santos. Vandaag kun je de gloednieuwe Premium Deluxe Repo Work-missies van Simeon op je nemen door naar zijn winkel te gaan, ze te accepteren via je iFruit telefoon of door ze eenvoudigweg te starten via het Jobs-menu. De hele week krijg je dubbel geld en RP voor deze nieuwe opdrachten. 

 

Op dit moment zijn er drie Premium Deluxe Repo Work-missies beschikbaar: Under the Hammer, Blow Up IV, en Sasquashed. Binnenkort volgen er meer nieuwe missies.

 

CEO's die handelen vanuit hun warenhuis kunnen de zakken ook vullen. Deze week ontvangen zij namelijk dubbel geld en RP voor Special Cargo verkoopmissies. Dubbele beloningen zijn ook van kracht voor de Arena Wars Series en RC Bandito Races. Inloggen op GTA Online levert je ook weer een nieuw t-shirt op: het Albany Vintage t-shirt.

 

Spelers die toe zijn aan een nieuw avontuur en deze week een Biker clubhuis kopen krijgen $250.000 van Rockstar Games. Ook de spelers die al een clubhuis tussen hun bezittingen hebben staan hebben geluk: zij krijgen het geld ook wanneer ze deze week inloggen op GTA Online. 

 

Zoals gewoonlijk zijn er ook weer wat kortingen. Voor een complete lijst van de actieve bonussen en kortingen kun je hier terecht.

 

large.gtaonlinesimeonmissionsnew3.png.4330aabfead515a60b031cbbf030f251.png

large.gtaonlinesimeonmissionsnew2.png.6918cdd5c286d6ee2bde2cc3df586c7b.png large.gtaonlinesimeonmissionsnew4.png.49dd8402eb0a63f5dfe813e6b86b7029.png

Premium Deluxe Repo Work-missies

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Op 26-4-2019 om 16:00, Nyltje zei:

Werd tijd dat hij nieuwe missie's aan ging bieden. 3k voor een auto waar je echt een half uur mee bezig bent is toch wat weinig. :P 

Kreeg vaak telefoontjes van hem. ''You forget about Simeon?'' 

Alsof ik met mijn miljoenen aan geld, hoge level, appartementen, bedrijven en eigen dure voertuigen nog missies wil doen voor deze kruimeldief. :schater:

 

Hopelijk breid het ook wat meer uit. Een update wat meer gelinkt is met Simeon zelf. Dat maakt hem nog wat meer waard om als contactpersoon te hebben. 

In Singleplayer is hij ook al een gefaald persoon. Je kan nu in gta online auto's voor je nightclub stelen uit zijn eigen showroom. :P 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Op 26-4-2019 om 16:00, Nyltje zei:

Werd tijd dat hij nieuwe missie's aan ging bieden. 3k voor een auto waar je echt een half uur mee bezig bent is toch wat weinig. :P 

Ik snap niet wat je moet doen als Simeon belt want nu kan ik geen huisen. 
kipen

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...