Jump to content
PrioX

Kwartaalcijfers Take-2: Red Dead Online gaat uit de Beta


large.Take2logo.jpg.f0cbba46f3b71ee1c9653a27f99a4b94.jpg

 

Take-Two Interactive heeft vandaag haar kwartaalcijfers weer vrijgegeven. Zoals gewoon zijn er weer veel cijfertjes getoond, maar zijn wij natuurlijk voornamelijk benieuwd naar wat nieuwtjes rondom Rockstar Games. En die zijn er ook weer. 

 

We beginnen met Grand Theft Auto V. Take-Two bevestigd dat het spel inmiddels 110 miljoen exemplaren verkocht heeft. In een half jaartje zijn er dus weer 10 miljoen exemplaren verkocht. Het bewijst wederom dat Rockstar Games en Take-Two ontzettend teren op het succes van het bijna zes jaar oude spel. 

 

Door met Red Dead Redemption 2. Het spel heeft de laatste drie maanden een ''kleine'' 1 miljoen exemplaren verkocht, dit zet het totaal op 24 miljoen. Hoewel dit een kleine stijging lijkt in vergelijking met de verkochte exemplaren van GTA V, vallen de cijfers niet tegen volgens Straus Zelnick, CEO van Take-Two. Red Dead Online doet het volgens Zelnick ook goed, en er zouden content updates klaarstaan voor het spel. Zeer binnenkort moet Red Dead Online uit de Beta-status gaan. 

Update (14 mei): Rockstar Games heeft inmiddels bevestigd dat Red Dead Online uit de Beta fase is en voegt veel nieuwe content toe. 

 

Take-2 geeft ook aan dat er onaangekondigde spellen in de maak zijn, waaronder spellen uit grote series (GTA?). Deze spellen moeten nog dit fiscaal jaar uitkomen. 

 

Eerder vanavond wisten we te melden dat Rockstar Games het Indiase bedrijf Dhruva Interactive heeft overgenomen, en samen gaat werken met Rockstar India. 

 

Bron: Take-Two Interactive

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...