Jump to content
PrioX

De toch der tochten: World Record Posse Procession


1558598516509_image.png.87e633d37206af0581fa5d3ef3e22c1d.png.51ea61dc43957e8eb0cce2eb7a1f9ad3.png

 

Een Playstation 4, een controller, een trouw paard en een hoop goede zin. Dat is alles wat je nodig hebt om mee te doen aan deze actie. The Criminal Legends crew, onder leiding van @Danger_dog_guy_7 en in samenwerking met de Red Dead Redemption Nederland community op Facebook, gaan een poging doen om een record te verbreken. 

 

Na het lezen van dit artikel kwam het idee tot leven om met een grote posse op pad te gaan door de gigantische wereld van Red Dead Redemption 2. Leg samen een route af in een grote optocht van spelers om halverwege de route een leuke opdracht uit te voeren, en daarna door te galopperen naar de Saloon. Ik geef je een hint: het blijft niet bij de nootjes die daar op de bar staan. 🍻

 

Dus schuif gezellig aan en doe mee aan deze ludieke actie om een nieuw record neer te zetten. De actie begint op zaterdag 25 mei om 20:00 uur. Stuur je PSN-ID in een privébericht naar @Danger_dog_guy_7 of stuur hem direct een bericht op de Playstation 4 (Danger_dog_guy_7). 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...