Jump to content
Cabyon

Release soundtrack RDR2 ophanden


Nieuws vanuit de Global South die ons toekomt wegens het bestaan van het wereldwijde web: de release van de soundtrack van RDR2 is ophanden. Twitteraar Yan2295, ex-Rockstar insider, kreeg toevalligerwijs een tweetje onder ogen en deelde het nieuwtje met zijn grotere schare Twitteraars. De soundtrack is vanaf 12 juli te beluisteren in Nieuw-Zeeland op Apple Music. Voor Spotify is nog geen releasedatum bekend.

 

 

Hij zou $21 Nieuw-Zeelandse dollars kosten, ongeveer EU 12,50. Beetje veel, maar dan krijg je wel dertien nummers en kun je lekker je favoriete tracks luisteren in de bus, auto of op de wc. Een verschijningsdatum voor de RDR2 soundtrack in de Lage Landen is nog niet bekend, maar het ligt in de lijn der verwachting dat heel Europa in een keer die mogelijkheid ontvangt.

 

Nog even geduld dus!
 

Bron: Yan2995 op Twitter

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

12 juli is geen lente meer, maar goed. Ik snap niet waarom R* het zo moeilijk heeft om de soundtrack uit te brengen.

Dit is volgens mij ook niet de volledige soundtrack. Ze hebben namelijk gezegd dat het uit meerdere albums zou bestaan, dus een album met de score van Woody Jackson zou ook nog moeten komen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Thanks voor de verduidelijking! Je laatste punt klopt overigens niet helemaal: bij een premium-abonnement kan je ook nummers offline downloaden en beluisteren, al is dat wel mits je in de afgelopen 30 dagen wel online bent geweest en natuurlijk alleen in de Spotify-app zelf voor zolang ze daar beschikbaar zijn.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...