Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
Thundercover

Afscheid Superlid-rang en XP-systeem

Recommended Posts

Thundercover

Al sinds de beginjaren van het forum was er voor leden de mogelijkheid om te promoveren naar de Superlid-groep. Superleden hadden hun eigen afgeschermde plekje op het forum en in de loop van de jaren kregen zij allerlei extraatjes. In eerste instantie was een promotie naar SL op basis van het aantal posts dat je had geplaatst, maar toen er forum drukker werd besloten de Superleden zelf wie er tot hun gezelschap mocht toetreden. Na enkele jaren gesteggel over vriendjespolitiek is de beslissing daarover richting de crew geschoven en dit is eigenlijk jaren zo gebleven, vooral bij gebrek aan een, in onze ogen althans, beter systeem. 

 

Op de 14e verjaardag van GTAGames.nl kwam er een oplossing met de introductie van het XP-systeem. Met dit systeem konden leden punten verdienen door mee te posten op het forum of aan activiteiten mee te doen. Vanaf dat moment kon je aan de hand van deze XP promoveren tot Superlid, wat de promotie meer objectief moest maken. 

 

Recente feedback, in combinatie met de wisselende reacties op het XP-systeem, heeft echter uitgewezen dat zowel het XP-systeem als de Superlid-rang op dit moment niet van voldoende waarde zijn. Er is daarom aan de hand van die reacties besloten beide af te schaffen. Dat betekent dat je vanaf nu geen XP meer kunt verdienen, en ook geen Superlid meer kunt worden. Het afgeschermde Superleden-forum is naar het archief verplaatst en het populaire Praat hier over gezellige onderwerpen-topic dat al jaren als een boegbeeld van het SL-forum gold (met in het totaal bijna 4000 pagina's!) en zelfs een GTAForum Award won, heeft een vervolg gekregen in de Stamkroeg, en ook deze versie is uitermate geschikt voor slowchat! :bier: 

 

Blijf vooral doorgaan met het delen alle suggesties en ideeën in de aangemaakte feedbacktopics en blijf zitten voor meer acties na de reclame!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phoenyxar

Oh nee, ik heb geen toegang tot gegevens van het Archief, alle leden die ooit in SL+ hebben gepost gaan dus nu asterisks moeten krijgen bij hun namen qua gegevens. Ik ben zelf bijna 4.000 posts kwijt op mijn profiel, dit gaat dus een interessante opdracht worden om dat allemaal bij te houden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...