Jump to content
PrioX

Verwen je paard met een Horse Care Package op Red Dead Online


large.2f11d9bc3e4ed6ccff2dcd33f11abe616c

 

De niet-aflatende loyaliteit van je paard verdient zijn beloning. Deze week ontvangen alle Red Dead Online-spelers een paardenverzorgingspakket - waaronder Horse Reviver, een nuttig en curatief middel dat je in je Satchel kunt houden in het ongewilde geval dat je paard ernstig gewond raakt, 2 paardenmedicijnen die de gezondheid van je paard aanvulle, 2 paardenstimulanten die het uithoudingsvermogen van je paard een boost geven, plus 5 haverkoeken, 5 hooiblokken en 5 wortelen, om ervoor te zorgen dat je hoefgenoot goed wordt gevoed.

 

large.8ac295171b8b58350809eadc0d7771ae3e

 

De band tussen paard en ruiter is sterk, maar het is belangrijk om het juiste ros voor de taak te hebben. Rijders die een nieuw paard willen aanschaffen voor hun avonturen hebben geluk - Stallen in de staten bieden 20% korting op Stable Spaces om je verzameling uit te breiden. Je krijgt ook 20% korting op alle paarden onder Rang 40 zoals de Flaxen Roan Tennessee Walker.

 

Rijders die de uitgestrekte landschappen doorkruisen moeten er goed uitzien wanneer zij dat doen. De Wheeler, Rawson en Co.-catalogus heeft een selectie nieuwe items die perfect zijn voor revolverhelden die indruk willen maken in de wereld. Bescherm je hoofd met de Descoteaux-hoed, draag de Alvarado Chaps, en plaats de Gerden Morrow Spurs aan je laarzen om je outfit compleet te maken. De Cossack Hat die vorige week is toegevoegd blijft deze week nog beschikbaar. 

 

large.7fd434d3f3c6eefa9e8124e26e85e3e8e9

 

Rockstar Games herinnert ons ook nog dat we nog tot 19 juli de kans hebben om een Twitch Prime-abonnement te koppelen met de Rockstar Games Social Club. Doe je dit voor de deadline dan ontvang je $300 op Red Dead Online en de Superior Ammo bundel. Ook krijg je enkele bonussen op GTA Online.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...