Jump to content
Cabyon

R* game "Bonaire" opgedoken in Australië


Opvallend nieuws. PCGamer.com meld dat de Australian Classification Board een titel van Rockstar Games, genaamd "Bonaire", heeft geweigerd te classificeren. Maar wat is "Bonaire" eigenlijk? In de laatste uren is dit het onderwerp van speculatie, onder meer op Twitter, maar het doorgaans goed ingevoerde Kotaku meldt dat het om een uitbreiding zou gaan voor Red Dead Redemption 2: Online. 

 

large.2.jpg.12d54107e30f57eab43c92309ea552a7.jpg

Foto via Priox in de ledengalerij

 

Het lijkt sterk dat dit een update is voor de PC; RDR2 is daar nog niet voor verschenen. Wat het dan precies is, is voor nu, in ieder geval gissen. Dit feitje laat wel zien dat R* hard aan het doorontwikkelen is. En de naam van de game, "Bonaire", moeten we daar dan iets tropisch bij voorstellen? Zoals, ik zeg maar wat, het tropische, Nederlandse eiland? Het lijkt ons sterk, maar het is, eh, niet eens zo'n gekke trope dat iets in het Caribisch gebied plaatsvind in de wereld van RDR2. Oeps! Een spoiler wellicht.

 

We wachten af...

 

Bron: PCGamer via Kotaku

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Beetje gek idee, maar mogelijk hebben ze slechts een game-element ingestuurd bij het Australische rating board om te kijken of een game element door hun keuring heen komt. Zo weten ze het of ze het in een daadwerkelijke game kunnen implementeren.

 

Lijkt mij sterk dat ze enkel in Australië namelijk een complete game insturen ter rating, terwijl ze nog geen nieuwe game (bijna) af hebben. Ratings gebeuren pas nadat een game af is en reeds is aangekondigd.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...