Jump to content
PrioX

Bekijk de Frontier Persuits trailer voor Red Dead Online - plus nieuwe beloningen


 

Afgelopen dinsdag heeft Rockstar Games de langverwachte Red Dead Online update aangekondigd. Deze update brengt Frontier Pursuits met zich mee; rollen die de wereld van Red Dead Online uitbreiden met nieuwe activiteiten. Spelers kunnen aan de slag gaan als Bounty Hunter, Trader of Collector, en hiermee unieke voorwerpen en mogelijkheden vrijspelen. In ons artikel van dinsdag staat alles beschreven wat je moet weten over de update. 

 

large.ff11a2fa3aa2434431add518cdd7bfc6a0

 

Rockstar Games heeft vandaag de trailer voor de update vrijgegeven die je hierboven kunt bekijken. Dat is echter niet alles, want Wheeler, Rawson & Co. kondigt een periode van gratis beloningen aan, dankzij de Wheeler, Rawson & Co Club. Spelers die inloggen op Red Dead Online en (Role) XP verdienen kunnen rekenen op gratis kleding, accessoires, een speciaal wapen wrap, geld, tonics en meer. Deze beloningen kunnen tussen 10 september en 18 november verdient worden. 

 

large.ac587ab1e5f36258cab40a89cdbca83797

 

Maar wacht eventjes, dat is niet alles. Als je aan de gratis spulletjes nog niet voldoende hebt kun je ook voor de Outlaw Pass kiezen. Deze pas, die 35 Gold Bars kost, geeft je toegang tot nog exclusievere items waaronder kleding en Gold Bar beloningen, welke je wederom kunt vrijspelen met (Role) XP. 

 

Lees hier meer informatie over alle beloningen.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...