Jump to content
PrioX

GTAGames.nl is nu op Discord te vinden!


Discord-achtergrond-afbeelding.png

 

Het moment is daar, GTAGames.nl is nu voorzien van een eigen Discord server. De laatste weken hebben @Joriz en @Thundercover gewerkt aan de integratie op de website. Dankzij deze integratie is het voor leden mogelijk om hun Discord-account te koppelen en daarna lid te worden van onze server. Dit alles is te regelen via de profielinstellingen. De server openen is daarna eenvoudig te doen via de link die wordt weergegeven op de eerder genoemde instellingenpagina, via de Discord-knop in het menu, of natuurlijk via de Discord website of app. 

 

Niet-leden kunnen zich nu registeren met een bestaand Discord-account. We hadden beloofd dat niet-leden ook zonder GTAGames.nl-account lid konden worden van de server. Via de Discord-knop in het menu kunnen zij met een speciale uitnodiging lid worden. 

 

Op onze Discord server krijg je de mogelijkheid om over algemene onderwerpen te chatten, maar natuurlijk ook over GTA, Rockstar Games, het nieuws, en kunnen leden mensen oproepen om te gamen. Ook zullen leden in onze Discord op de hoogte worden gehouden van de activiteiten op het forum. Zo worden nieuwe onderwerpen en berichten doorgesluisd zodat je weet dat deze gepost zijn. De komende weken gaan we goed monitoren hoe Discord gebruikt wordt en wat jullie reactie daarop is. Eventuele veranderingen aan de Discord server of hier op de website kunnen daar uit voortkomen en er staan er al een aantal op de planning. Wij horen dus graag wat jullie ervan vinden! :) 

 

Volgende maand vieren wij weer de verjaardag van GTAGames.nl met een leuke win actie die ook in het teken zal staan van onze Discord server. Wees er dus bij! 

 

Discord link voor GTAGames.nl leden | Discord link voor gasten

Jezelf registeren op GTAGames.nl kan ook snel en eenvoudig

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...