Jump to content
Platypus

Nieuwe legendary bounty, kledij, Halloweenmasker plus korting op rollen


 

Een nieuwe week, dus een nieuwe Red Dead Online update met een nieuwe Legendary Bounty: deze week wordt Sergio Vincenza gezocht, een anarchist en ex-militair. Hij is een uitstekend scherpschutter en wordt al als een legende gezien. De reflectie van de zon op zijn vizier is het laatste dat zijn slachtoffers zien voor ze sterven. Zijn laatste opdracht is een mislukte moordpoging op de gouverneur van Saint Denis en sindsdien verstop hij zich in de toren van Roanoke Ridge. Let goed op wanneer je hem zoekt, want hij heeft getrainde ex-soldaten in dienst die het gebied vol vallen en explosieven hebben gelegd. Zoek eender welk Bounty Board om hieraan te beginnen en zoals altijd toont het aantal sterren op de poster de moeilijkheid aan.

 

Nieuwe kledij, bonussen en meer

large.RDOnline30.jpg.8b62da48d84658fb561c62cc24200091.jpg

 

Er is een nieuwe selectie kledij beschikbaar in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus voor een beperkte tijd. Zo zijn er de Folwell en Dillehay Hats, de nieuwe Prieto Poncho, Eberhart Coat en de stijlvolle Morales Vest en de Carver Pants.

 

Deze week kunnen getrainde scherpschutters hun hart ophalen in Name Your Weapon (Free Aim), een survival match waarin het aantal punten dat je verdient afhangt van het wapen dat je gebruikt. Dit kun je zowel alleen als in team spelen.

 

Deze week is Madam Nazar op zoek naar de Naturalists Collection. Deze collectie bestaat uit de Cherrywood Comb, Egrett Egg en Bitterweed. Wie ze alledrie gevonden heeft, kan ze opsturen naar (of persoonlijk afleveren aan) Madam Nazar voor een mooie beloning.

 

large.RDOnline31.jpg.656022de5ef542fb37600fe3d2ddcc70.jpg

 

Voor wie nog niet met alle rollen begonnen is, is er goed nieuws: vanaf nu is er een korting van 5 Gold Bars op elke rol. Je betaalt dus 10 Gold Bars per rol in plaats van 15. Dit geldt tot 14 oktober. Natuurlijk kunnen Twitch Prime gebruikers, PS4 spelers en iedereen die de kaarten in GTA Online gevonden heeft nog steeds respectievelijk de Bounty Hunter, Trader en Collector rol gratis bemachtigen.

 

Deze week zijn er ook nog extra beloningen, zoals 5000 Club XP voor iedereen die Red Dead Online speelt deze week, plus 30% extra Character en Role XP voor alle Role missies, challenges en events:

 

  • Bounty Hunter: alle bounty missies inclusief legendary en PvP bounties, 'Manhunt' en 'Day of Reckoning' events, daily challenges
  • Trader: alle Sale missies, daily challenges, 'Trade Route' event
  • Collector: alle gevonden Coins, Family Heirlooms en Wild Flowers, alle volledige sets, 'Salvage' en 'Condor Egg' events, daily challenges

 

Iedereen die de nieuwe Legendary Bounty voltooit, krijgt een exclusieve tint van de Inglett Scarf plus 100 kogels van Express Rifle binnen 24 uur na voltooiing.

Alle PlayStation Plus leden die tussen nu en 4 november inloggen krijgen een exclusieve tint van de Killiman Vest binnen 24 uur.

 

Speel GTA Online om Halloweenmasker te bemachtigen

large.RDOnline32.jpg.65f24b99e6490b29019c20b4a1c64e89.jpg

 

Oktober is ook de maand van Halloween, dus is er ook een eng Slaughter Mask te verkrijgen. Iedereen die tussen 10 oktober en 12 december GTA Online speelt, krijgt dit gratis masker in Red Dead Online. Dit masker kun je vinden in je wardrobe binnen 24 uur na het inloggen op Red Dead Online.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...