Jump to content
Platypus

Nieuwe legendary bounty, kortingen en beloningen voor rollen


 

We zitten al halverwege de 10 legendarische bounties, met deze week nummer 5: Cecil C. Tucker. Deze kerel is slechts 20 jaar, maar heeft al een aantal brandstichtingen en moorden in de sloppenwijken van St. Denis op zijn naam staan. Momenteel werkt hij samen met de Lemoyne Raiders en houdt hij zich schuil in Fort Brennand, ten noorden van St. Denis. Ga naar eender welk Bounty Board om hieraan te beginnen, en zoals altijd toont het aantal sterren op de poster de moeilijkheid.

 

Rol-specifieke beloningen, toevoegingen voor XBox en meer

large.RDOnline33.jpg.b702c30bc79528e2a3cf99ade25a4d21.jpg

 

Deze week krijgt iedereen voor elke rol een cadeautje. Bounty Hunters krijgen 5 Tracking Arrows, Traders krijgen 5 Potent Predator Bait en 5 Potent Herbivore Bait en Collectors krijgen 3 Collectible Coins. Daar bovenop krijgt iedereen die 3 opeenvolgende dagen een Role Daily Challenge voltooit een exclusieve tint van de Folwell Hat. Alle beloningen zouden binnen 24 uur na inloggen beschikbaar moeten zijn.

 

Alle Xbox One spelers krijgen nu ook toegang tot de content die voordien exclusief was voor PS4: dit zijn de American Foxhound hond voor je kamp, 3 Ability Cards, Shoot the Sky Emote en ook nog de Carrigan Hat, de Burnham Boots en de Avery Gloves.

 

Spelers die hun precisie willen verbeteren kunnen deze week Last Stand (Free Aim) spelen. Dit is een free-for-all bloedbad waar enkel de laatste overlevende het spel wint. Daarnaast kunnen ze ook nog de free aim variaties van Shootout, Takeover en Elimination Series spelen tot 21 oktober.

 

large.RDOnline34.jpg.8439867efea755e105a44d46b276a640.jpg

 

Wekelijkse bonussen en voordelen

Deze week is er ook een 25% korting op Role items in de Novice categorie. Voor Bounty Hunters is dit onder andere de Reinforced Lasso, voor Collectors onder andere de Field Shovel en voor Traders onder ander een Stew Pot. Ook is er 50% korting op alle Pistol, Revolver, Repeater, Rifle en Shotgun ammo (inclusief High Velocity en Express).

 

Spelers met een Twitch Prime-account kunnen nog steeds de Bounty Hunter rol gratis bemachtigen, en ze krijgen 10% extra korting bovenop de korting die hierboven staat vermeld. Daarnaast krijgen alle PlayStation Plus leden een exclusieve tint van de Killiman Vest als ze voor 4 november inloggen.

 

Ten slotte nog een herinnering aan alle Outlaw Pass-bezitters dat je tot 18 november de tijd hebt om de exclusieve items vrij te spelen. Daarna zijn ze voor altijd weg en kun je ze niet meer vrijspelen. Om iedereen de kans te geven deze items te bemachtigen, kun je nu een rang stijgen voor de prijs van 1 Gold Bar.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...