Jump to content
PrioX

Verjaardagsactie: Deel je bijzonderste herinnering en maak kans op leuke prijzen


Het is morgen weer feest! Om de zestiende verjaardag van GTAGames.nl te vieren, en de recente lancering van onze Discord, organiseert GTAGames.nl een leuke win actie met leuke prijsjes. Als fansite van GTA zijn we logischerwijs helemaal weg van GTA. Maar Rockstar Games heeft tal van prachtige spellen gemaakt zoals Red Dead Redemption, Max Payne en Bully. Zoals alle fans hebben wij bijzondere herinneringen aan deze spellen en zijn er ons veel momenten bijgebleven.

 

Voor deze actie, die georganiseerd wordt in onze Discord, zijn wij opzoek naar jouw bijzonderste herinnering of moment tijdens het spelen van een Rockstar-spel. Dit mag een grappig tot emotioneel moment zijn geweest. Als het voor jouw een bijzondere herinnering is horen wij deze maar al te graag!

 

large.IMG_8520.jpg.affe6e73603c13da6aeae

 

Wat kun je winnen?

Met de PC release van Red Dead Redemption 2 in het vooruitzicht geeft GTAGames.nl exclusieve RDR-thematische goodies weg; een 'Redemption' t-shirt, een kaars in de vorm van een dynamiet, een metalen 3D puzzel van een trein, en natuurlijk de traditionele GTAGames.nl goodies waaronder pennen, een muismat en stickers. 

 

Nou, waar wacht je nog op?! Koppel snel je Discord-account en begeef je naar onze Discord. Daar kun je in het #discord-winactie kanaal alle informatie vinden en je inzending plaatsen. Hopelijk zien we jouw bijzondere herinnering snel voorbij komen. 🥳

 

De actie loopt tot 9 november, 12:00 uur. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...