Jump to content
PrioX

Red Dead Redemption 2 is beschikbaar op de PC!


Na een extra jaartje te moeten wachten krijgen PC-spelers vanaf vandaag de kans om de wereld van Red Dead Redemption 2 te verkennen. Vanaf vandaag is de western (en natuurlijk Red Dead Online) namelijk beschikbaar op de PC. 

 

Het verhaal van Arthur Morgan en de bende van Dutch kan dankzij de PC-versie ervaren worden met veel technische verbeteringen, waaronder verbeterde resolutie en draw distance. Ook is er wat extra content toegevoegd aan de Story Mode zoals nieuwe Gang Hideouts, wapens een Photo Mode, en meer. Meer over al het nieuwe is te lezen in ons eerder geplaatste artikel

 

 

We zijn ontzettend benieuwd en horen graag jullie mening. We roepen daarom alle PC-gamers op om deze met ons te delen. Dat kan hier uiteraard op ons forum. Maar in onze Discord-server hebben we ook ruimte om over Red Dead Redemption te praten. Daar is nog tot zaterdag onze verjaardagsactie actief waarmee je leuke Red Dead Redemption prijzen kunt winnen. :) 

 

Geniet ervan! 

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...