Jump to content
Platypus

RDR2 PC problemen: een update van Rockstar


large.rdr2-pc-screenshot-024-15725687489

 

Een goede week geleden geleden is Red Dead Redemption II eindelijk uitgekomen op PC, maar zoals sommigen misschien ondervonden hebben kwam deze release ook met een aantal technische problemen. Het ging dan bijvoorbeeld over haperende beelden, freezes, crashes en nog andere problemen. Vandaag heeft Rockstar Games een update geplaatst op hun Newswire waarin ze een laatste stand van zaken geven. Hieronder staat hun bericht dat ik vrij vertaald heb naar het Nederlands:

 

De voorbije week hebben we zo snel mogelijk gewerkt om de problemen die een impact hadden op de release van Red Dead Redemption II, op te lossen. Als resultaat hebben we al een aantal problemen opgelost door de Rockstar Games Launcher en de game zelf te verbeteren.

 

We zijn echter op de hoogte dat een klein aantal spelers nog steeds last hebben van haperende beelden. We denken dat dit komt door onverwachte problemen die te wijten zijn aan specifieke combinaties van Nvidia graphics drivers, Nvidia GPU kaarten en bepaalde CPU's.

 

We brengen vandaag een update uit die het probleem met haperende beelden moet oplossen, samen met een heel aantal andere problemen. We zijn echter nog aan het werk, samen met Nvidia, om het haperende probleem volledig van de baan te krijgen in een volgende update. Het kan nog een paar dagen duren om alles grondig te testen en er zeker van te zijn dat de update het probleem helemaal oplost.

 

Wij verontschuldigen ons voor dit tijdelijk ongemak en brengen jullie op de hoogte van zodra er meer nieuws is. Wij willen dat iedereen dezelfde ervaring heeft als die, die wij voor ogen hadden. Mocht je eender welk probleem hebben tijdens het spelen van de game, gelieve dan eerst te kijken op onze Support pagina: https://support.rockstargames.com/articles/360037908634/RDR2-on-PC-General-Troubleshooting

 

Als teken van dankbaarheid naar onze PC fans toe, krijgt iedereen die deze week en tijdens de kerstperiode de game op PC speelt een beloning in Red Dead Online. In deze beloning zitten onder andere de Prieto Poncho en een assortiment van voorzieningen en munitie. Meer details hierover komen later.

 

Nogmaals dank voor jullie geduld en begrip.

 

Rockstar Games.

 

Bron: Rockstar Newswire

7f220da9e56ec58e84fbeb95ff75ea8e93aba5c0.jpg

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...