Jump to content
PrioX

Nikoli Borodin is de nieuwe Legendary Bounty op Red Dead Online


 

"Yukon" Nikoli Borodin is een Russische trapper en jager. Hij jaagt niet alleen op dieren, want het blijkt dat Nikoli ook enkele mannen om het leven heeft gebracht. Zo heeft hij ook nog een U.S. Marshall doen verdwijnen die de taak had hem te ondervragen. De geruchten gaan rond dat Nikoli wilde beren in gevangenis heeft genomen, en dat deze erg territoriaal en dus gevaarlijk zijn. Nikoli is voor het laatst gezien ten zuiden van Strawberry, nabij Fort Riggs. 

 

Spelers die deze week de Legendary Bounty voltooien krijgen wat extra beloningen: 3 Special Snake Oil en 10 Big Game Meat, welke binnen 24 uur worden afgeleverd bij de Post Office. 

 

large.d2a09feb9da030e49483f4f206a5b16717

 

Wheeler, Rawson & Co. heeft deze week wat nieuwe permanente kledij: de Chumley Flat Cap, Salcedo Shirt, Crutchfield Suspenders, Dress Shoes, Cardenas Poncho, Ballard Jacket, Aguirre Boots, Goodale Shirtwaist, en Fulbright Coat. Er zijn ook nieuwe kleuren voor de Bandana en Trimmed Bandana.

 

Deze week kunnen de Collectors de wekelijkse collectie verzamelen, de Bowman's Collection. Spelers die de Flint Arrowhead, Raw Arrowhead en de Agate Arrowhead vinden kunnen deze voor een leuk zakcentje inleveren bij Madam Nazar. Ook kan men een Free-Aim variant van Team Shootout spelen.

 

large.def84f71724201c2cb640b6f9450e59d89

 

Verder is het verstandig om te profiteren van de bonussen. Je krijgt een bonus van 50% voor het afleveren van goederen als Trader in een kleine of middelmatige koets. Deze koetsen kun je deze week ook met 25% korting kopen, zo ook Trader Resupplies waar 50% korting op staat. Playstation Plus leden krijgen de Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles en de King of Pentacles Tarot Cards gratis wanneer zij vóór 25 november inloggen.

 

Rockstar Games heeft vandaag ook Red Dead Redemption 2 uitgebracht op de Google Stadia. Deze versie van het spel bevat alle content van de PC-versie. Spelers die Red Dead Online vóór 16 december spelen ontvangen 25 Gold Bars.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...