Jump to content
PrioX

Nieuwe Red Dead Online update maakt alle Legendary Bounties speelbaar


Rockstar Games heeft vandaag de wekelijkse Red Dead Online update de deur uitgedaan. Deze update brengt een aantal interessante bonussen en kortingen met zich mee, en meer. 

 

 

Om te beginnen zijn alle Legendary Bounties die de afgelopen weken zijn uit gebracht opnieuw te spelen. Je kunt deze starten bij een Bounty Board en begin de jacht op een van de tien criminelen die zich schuilhouden in een van de staten. Om je nog een mooie deal aan te bieden is er deze week 50% meer geld en 25% meer XP te verdienen wanneer je een Legendary Bounty inlevert. Spelers die van overleven houden kunnen deze week ook Gun Rush spelen, deze mode staat deze week als Featured Free Aim Series ingepland. 

 

large.cf20c3c4c6e82099a89c5fd0318b6ae861 large.659adbc8f98f96a302f7a3b2d9aa7ab9fd

 

De Wheeler, Rawson & Co. Catalogue heeft een twee nieuwe kledingstukken erbij gekregen: de Covington Hat en de Patterned Bandana. De kledingstukken die de afgelopen tien weken tijdelijk beschikbaar waren in de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue zijn nu opnieuw tijdelijk beschikbaar. Mocht je eerder je kans gemist hebben dan kun je deze alsnog pakken. Naast de eerdergenoemde Bounty bonussen krijgen Bounty Hunters 25% korting op de Bounty Wagon. Collectors kunnen alles wat Madam Nazar verkoopt ook met 25% korting meenemen. De Fence verkoopt zijn materialen ook met 25% korting.

 

Nu de ''drip-feed'' periode voorbij is kunnen we binnenkort weer een nieuwe Red Dead Online update verwachten. Rockstar benadrukt dat er binnenkort meer info gedeeld zal worden, zo ook over een nieuwe Outlaw Pass

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...