Jump to content

Geen treasure aanwezig


GTA_FUNPLAYER

Recommended Posts

Weer iets verneukt op RDR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Doe treasure map open Benedict point en zie nergens iets ! Kijk op you-tube en zie duidelijk waar het is (naast watertank) en bij mij : NIETS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Begin stillaan kotsmoe te worden RDR !!!!!!!!!!!!!!!!!!  En sinds moonshine update KEI KEI KEI VEEL ONLINE SPELERS DIE JE DOOD SCHIETEN ZONDER REDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

GTA ???????????????????????????

Link to comment
Delen op andere websites

Het kan voorkomen dat een treasure niet verschijnt. Dit is gewoon een bug. Wat kan helpen is het spel opnieuw opstarten en daarna de map opnieuw openen. 

Overigens hoeft een locatie die je op internet tegenkomt niet de standaard locatie van een schat te zijn. In het aangewezen gebied zijn ook andere punten waar een schat kan verschijnen.

Link to comment
Delen op andere websites

in elk geval sinds die rotte update van Moonshine is het spel om zeep ! :(  werd al 50x dood geschoten zonder reden, idiote terroristen ! Net als GTA  is het geworden !

 

Waarom konden ze niet gewoon laten zoals het was, of elke update in aparte mappen zodat je kon kiezen of je het neemt ! Oke je kan kiezen dat je niet wil meedoen aan Moonshine, maar op de map kom je wel de rode wagons tegen en andere online spelers die het wel doen, en je dood schieten wanneer je eigenlijk NIET meedoet eraan !!!!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...