Jump to content

Bondscoach van oranje ?


Rik LeE!

Recommended Posts

van Voetbalzone:

Marco van Basten lijkt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal te gaan worden, zo meldt het Algemeen Dagblad vanochtend. De ex-international zou samen met zijn maat John van 't Schip Oranje gaan leiden richting het WK 2006 in Duitsland. De naam van Van Basten zou zijn geadviseerd door Johan Cruijff.

KNVB-directeur Henk Kesler maakte er geen geheim meer van dat hij met name de visie van Cruyff zeer belangrijk vond. Hiervoor is hij zelfs afgereisd naar Barcelona, om daar met de legende te praten over de invulling van het bondscoachschap. Het is ook niet onwaarschijnlijk dat Cruijff zelf een rol als adviseur op zich opneemt.

De KNVB wil een nieuwe, frisse wind door de organisatie laten waaien om zodoende weer dichterbij het Nederlandse volk te staan. Kesler betreurt het namelijk dat er de laatste jaren een grote afstand is ontstaan tussen de achterban en Oranje zelf.

Als Van Basten en Van 't Schip het worden, dan moet Ajax op zoek naar een nieuwe technische staf voor het tweede elftal, waar beide heren het laatste seizoen werkzaam bij waren. Het plezier van de 39-jarige Van Basten was de laatste maanden bij Ajax al minder geworden vanwege zijn botsende karakter met die van technisch directeur Louis van Gaal.

vind jij het een goed idee Marco van Basten ?

post-50-1091523555.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Hij is echt perfect. Hij heeft zijn tactieken laten zien in de EK's en WK's. Perfect!

Goeie trainer dus, als hij zijn tactiek aan de spelers geeft worden we nog Wereldkampioen in 2006 :lol: :D

hehe ik hoop het van wel ! kunnen we eindelijk is weer feest vieren!! :lol:

Link to comment
Delen op andere websites

nederland ligt vaak net op het randje om de werelkampioenschappen te winne bijvoorbeeld in 1974 toen ze het wk makkelijk had kunne winne maar de duitsers toch hadden gewonnen 4 jaar later gebeurde het met argentinie en de laatste tijd halen ze aleen de halve finale

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...