GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
Jowx

Oceans Weekly News

165 berichten in dit onderwerp

4. Deze gang was het thuishonk van SL+ in de openbare fora.

OC_Own.jpg

Het nieuwsblad van het GTAForum werd vroeger verzorgd door .Levi. en Slimm, het was een behoorlijk leuk onderdeel van het forum dat door gebrek aan tijd helaas werd stopgezet. Mania-92 en ik hadden een tijdje geleden zin om nieuw leven in het krantje te blazen, we kregen toen geen toestemming van .Levi.. Later is de Homie Club omgetoverd in HC Journal en er was een nieuw krantje, natuurlijk keken Mania-92 en ik raar op.. Wij hadden ten slotte rechten voor het krantje gevraagd en werden afgewezen, waarom mochten hun het dan wel doen..? Dat bleek achteraf een misverstand in de crew geweest te zijn, er werd geen toestemming aan .Levi. of Slimm gevraagd, maar aan een ander crewlid die niet wist dat .Levi. het niet wou. Om er geen hele zaak van te maken heeft iedereen zich er bij neer gelegd en het krantje een kans gegund, persoonlijk vind ik dat HC Journal erg goed gepresteerd heeft voor een voormalige spam-gang. Het krantje werd goed ontvangen door de leden van het forum en HC Journal groeide uit tot een waardige gang. Helaas stroomt de gang nu leeg en zijn ze ook min of meer gestopt met het krantje, ik pakte de kans om de rechten voor het krantje naar The Oceans te halen. Na een klein weekje wachten heb ik uiteindelijk toch de rechten gekregen om te beginnen met een krantje. Aangezien sommige het als een gestolen concept van HC Journal willen wij het niet hetzelfde doen, wij willen het beter doen. Hierdoor is Oceans Weekly News, kortweg OWN, ontstaan. De naam is bedacht door SummerBase, dus alle credits kunnen naar hem. In OWN komen verschillende rubrieken, dit zijn onderdelen die in het HC Journal ook voor kwamen, maar ook geheel nieuwe onderdelen.

OC_Rub4.jpg

Hierin komt het laatste nieuws van over de hele wereld! Elke dag komt er (minstens) één leuk, erg, verbazingwekkend, grappig, gek, interessant berichtje in. Gewoon een News-Flash dus, maar een stuk leuker dan in een saaie krant. Vinden jullie iets leuks in een krant en denk je: dat moet er zeker en vast in? Stuur het op naar

Jon-asses met als titel ‘OWN Inzending Actueel’.

OC_Rub5.jpg

Hier komen alle nieuwtjes met betrekking tot dit forum aan de orde. Als crew-members vertrekken of erbij komen, komt dat gelijk hier in dit onderdeel te staan.Hier worden geen mensen afgekraakt, dus als je iets weet wat niemand weet, hoef je daar ook niet mee aan te komen! Iets op het forum gezien wat Ruurd31 niet mag missen? Stuur gelijk een PB naar hem op, zet ’OWN Inzending Forum’ in de titel en Ruurd31 zorgt ervoor dat het in de krant komt onder vermelding van jouw naam!

OC_Rub6.jpg

Ben jij geïnteresseerd in sport? Ikkes wel! Vergeet dan niet elke week even in deze rubriek te kijken, over elke sport worden de hoogtepunten van deze week uiteengezet. Een must voor de sportliefhebbers deze rubriek. Heb jij een nieuwtje dat deze rubriek niet mag missen? Stuur dan een PB naar

Ikkes met als titel ’OWN Inzending Sport’.

OC_Rub11.jpg

Bijna iedereen op dit forum houdt wel van games. Daarom is dit zeker een leuke rubriek in onze wekelijkse krant. Hier krijg je nieuws over van alles wat met gamen te maken heeft. Zeker een kijkje waard dus! SamShine zorgt ervoor dat jullie helemaal up-to-date zijn over het gamewereldje. Mochten jullie een nieuwtje hebben voor in de games rubriek van OWN, dan kan je die inzenden naar

SamShine met als titel ’OWN Inzending Games’, je naam wordt bij de inzending vermeld.

OC_Rub7.jpg

Bijna elke dag wordt er wel een poll geopend, en hier zet Froodooo ze allemaal op een rijtje. Tenminste, de boeiende polls. Hier blijven jullie dus op de hoogte van de meningen van de mensen die hier op het forum komen!

OC_Rub3.jpg

Elke week zijn er twee leden de klos, die gaan geïnterviewd worden voor OWN. De grappigste vragen worden door Dutchy3010 naar hun hoofd geslingerd. Uiteraard zijn jullie niet de enige die last kunnen krijgen van OWN. Soms moet ook een redactielid eraan geloven! Durf jij ons vragenvuur aan, stuur dan een PB naar

Dutchy3010 met als titel ‘OWN Aanmelding Interviews’. Wanneer er teveel aanmeldingen voor 1 editie zijn, worden de overige aanmeldingen verschoven naar de volgende week.

OC_Rub2.jpg

Er zijn altijd leden die opvallen, maakt niet uit op wat voor manier. Het maakt ook niet uit welke rang je hebt. Deze mensen maken kans om lid van de week te worden. In deze rubriek wordt dan een speciaal interview met het lid van de week gehouden! Dutchy3010 heeft de eer om de leden uit te kiezen en de interviews te houden, dus om te slijmen kan je een PB naar Dutchy3010 sturen! De kans dat je dan nog lid van de week wordt is erg klein. Iedere week let Dutchy3010 op de meest opvallende leden, dit kan uiteenlopen van de mooiste signature tot het populairste topic van die week.

OC_Rub1.jpg

Snuffel je graag rond op zoek naar de leukste gadgets? SummerBase in ieder geval wel, hier licht hij er elke week een paar uit. Heb je zelf nog een leuke gadget gezien? Aarzel dan niet, en stuur een PB naar

SummerBase met als titel ’OWN Inzending Snuffelaar’!

OC_Rub12.jpg

Opvallende dingen uit het verleden weer in de spotlights, wat er vroeger allemaal gebeurd is komt in deze rubriek aan het licht! Zo kunnen de wat nieuwere leden altijd nog zien wat er eerder op dit forum te zien was, en de oudere leden weer terugdenken aan de goede tijd van vroeger… En wie kunnen dat beter doen als Typhoon en Ikkes, die al een behoorlijke tijd rond zwerven op het GTAForum, en een heel verleden aan opvallende gebeurtenissen hebben mogen meemaken. In deze rubriek nemen zij jullie elke week mee naar een ander moment in de geschiedenis van het GTAForum.

OC_Rub9.jpg

Typhoon doet elke week zijn best om de grappigste moppen in deze rubriek te krijgen, ook voor de liefhebbers van raadsels is dit hun rubriek. Weet jij ook nog een leuke mop? Of ben je onwijs goed in het verzinnen van raadsels? Stuur ze dan in een pb op naar

Typhoon met als titel ‘OWN Inzending Grappenhap’. Je naam wordt er natuurlijk bij gezet als je iets hebt ingezonden, inzendingen mogen geen inhoud bevatten die een regel van het forum overtreed.

OC_Rub8.jpg

Het concept is vrij simpel, als je jouw mening wilt uiten naar het forum toe kan dat bij ons, geen gezeur over een onnodig topic meer. Elke week kan iemand zich voor deze rubriek opgeven, bij meerdere aanmeldingen zullen we iemand uit de aanmeldingen loten. De rest van de aanmeldingen schuift door naar de volgende week. Als je je opgeeft voor ‘Ongezouten!’ moet je gelijk het bericht dat je in deze rubriek wil hebben in de PB zetten, als je dat niet doet kom je niet in aanmerking voor de rubriek. Inzending van een bericht geeft geen garantie tot plaatsen van een bericht, ook kan een bericht bewerkt of ingekort worden. Berichten die scheldwoorden, leugens, kwetsende uitspraken of andere inhoud bevatten die in schending zijn met de regels worden niet geplaatst. Als je een mening over het forum kwijt wil moet je deze beargumenteren, een onbeargumenteerde mening wordt niet geplaatst. Je hebt zelf de keuze om je naam openbaar te maken of anoniem te houden, wanneer je voor het laatste kiest houden we je naam ook echt geheim. Niemand meer dan de hoofdredacteuren zullen weten wie het bericht dan heeft ingezonden. Anonieme berichten die puur gericht zijn op het uitlokken van ruzie worden niet geplaatst. Het zal niet vaak voorkomen dat we een bericht niet plaatsen, alleen wanneer we het écht over de grens vinden gaan doen wij het niet. Wees dus niet bang om je mening te uiten, bij ons kan het elke week!

Om je aan te melden voor deze rubriek kan je een PB naar Dutchy3010 verzenden met de titel ’Aanmelding Ongezouten’. Zet in die PB ook gelijk de tekst die je in de rubriek wil hebben, anders is je aanmelding ongeldig.

OC_Rub10.jpg

Elke week is er een ander onderwerp in de weekly column, dit wordt gedaan door Pietje II. Die gaat ergens over schrijven, maar waarover weet niemand! Dat is namelijk aan de redacteur zelf om te bepalen.

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

OC_Own4.jpg

--------------------------------------------------

Heb je klachten, tips, aan – of opmerkingen? Stuur een PB naar de hoofdredactie of post het in het reactie topic en we zullen er naar kijken!

;)

Voor reacties op Oceans Weekly News kan je posten in het speciale Reactie topic, in dit topic mag niet gepost worden!

--------------------------------------------------

De volgende editie van Oceans Weekly News verschijnt op 21 oktober 2006, mis het niet!

--------------------------------------------------

Oceans Weekly News is een initiatief van

The Oceans.

Bewerkt: door Dutchy3010

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

OC_Own.jpg

1e Editie

Eindelijk is het dan zover, Oceans Weekly News is een feit. Wat eigenlijk begon als een grapje in het besloten forum van The Oceans, is nu uitgegroeid tot een massaal project waaraan 11 leden van The Oceans aan mee werken. Het was even wachten voordat we toestemming kregen om te beginnen, maar toen ik het verlossende bericht van GTA-Sheep in mijn inbox ontving volgde de rest al snel. De naam werd verzonnen, topics werden aangemaakt, de redactie werd samengesteld, rubrieken kwamen uit de grond zetten en binnen no-time zat er een geheel nieuw onderdeel in de Oceans Crib. We hebben alles zo goed mogelijk geheim proberen te houden tot gisteren, dat was de dag voor de eerste editie van OWN. Terwijl het reactie topic er nog niet eens was kwamen er al positieve reacties binnen via PB en msn, dat was natuurlijk erg leuk om te horen en het is tevens een motivatie voor de gehele redactie om ons werk zo goed mogelijk voort te zetten. Zoals ik wel verwacht had kwamen er ook negatieve reacties, met name de Homie Club was niet te spreken over Oceans Weekly News en ook een paar andere leden zagen het als diefstal van HC Journal. Laat ik dat maar gelijk uit de wereld helpen, wij waren eerder met het idee om een krant te beginnen. Alleen hebben wij toen geen toestemming gekregen om te starten, wegens een misverstand heeft de Homie Club die toestemming wel gekregen. We hebben het toen maar laten rusten aangezien we er geen probleem van wilden maken, maar aan die tijd is nu een einde gekomen. HC Journal levert al langer dan een maand geen nieuwe krant, sterker nog, de hele gang staat op instorten. Dit was voor ons de reden om opnieuw om toestemming te gaan vragen bij de crew, dit keer kregen we die toestemming wel. We gaan het nu niet op dezelfde manier doen als HC Journal dat deed, hoewel sommige dingen misschien bekend voor kunnen komen hebben we geprobeerd alles zo origineel mogelijk te maken. We hebben alles opgesplitst in aparte rubrieken met voor elke rubriek een aparte redacteur. Waar we vooral op letten is de style van onze krant, we proberen het zo netjes mogelijk te houden. Alle berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op spellings- en grammaticafouten, natuurlijk kan er wel eens een foutje door de controle geglipt zijn, dit is helaas bijna niet te voorkomen. De krant wordt ook in een uniek kleurtje geschreven, dit is de kleur van The Oceans. Elke rubriek krijgt elke week een aparte post, dit hebben we besloten nadat we problemen hadden met te veel afbeeldingen. In de hoofdpost is een index te vinden met links naar elke editie zodat je altijd nog een oud krantje terug kan vinden, in posts zoals deze zijn de links naar aparte rubrieken uit één editie te vinden. Reacties kunnen in het daarvoor bestemde topic geplaatst worden, ook negatieve reacties mogen daar geplaatst worden. We proberen ons best te doen om een krantje te leveren die aan de wensen van iedereen voldoet, negatief commentaar helpt ons hierbij om Oceans Weekly News te verbeteren. Genoeg geblaat over hoe het allemaal in zijn werk gaat, we wensen jullie namens de gehele redactie veel plezier met het lezen van de eerste editie van Oceans Weekly News!Dutchy3010 & Jowx

Bewerkt: door Jowx

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub4.jpg

NewsflashWoensdag 19 juli 2006

De vierdaagse van Nijmegen is afgelast. Op de eerste dag vielen al twee dodelijke slachtoffers door het extreem warme weer.

Meer dan 300 wandelaars werden onwel door de hitte. Dertig van hen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen, waarbij vijf mensen gereanimeerd moesten worden. Daarvan overleefden er twee en één ligt nog in kritieke toestand in een ziekenhuis.

De organisatie, de gemeente Nijmegen en de hulpdiensten hebben samen overlegd en het leek hen beter om de vierdaagse van Nijmegen af te lasten.

Vrijdag 21 juli 2006

Mensen met een auto op lpg moeten uitkijken. Ze kunnen problemen krijgen vanwege het extreem warme weer.

Soms kan er pas getankt worden nadat de tank is afgekoeld.

De druk in de autogastank kan erg oplopen, evenveel als de pompdruk. Dat bemoeilijkt het tanken.

Dit speelt alleen een rol met temperaturen boven de 30 graden.

Maandag 24 juli 2006

Minister Hans Hoogervorst (Volksgezondheid) overweegt om de regels m.b.t. de verkoop van alcohol te veranderen.

Als het niet duidelijk is dat iemand 25 jaar is, moet er een legitimatie worden gevraagd. Bier mag niet verkocht worden aan mensen onder de 16 en zware drank niet onder de 18. bij twijfel moet de verkoper vragen om een legitimatie.

De horeca vind het een absurd plan…

Dinsdag 25 juli 2006

In Lage Zwaluwe is een afschuwelijke vondst gedaan. Onder de betonnen fundering van een woning is een lijk gevonden. De politie verwacht dat het om een misdrijf gaat.

Het is eigenlijk meer een skelet als een lijk. Waarschijnlijk is het een man. Zeker is dat niet, want ze moeten nog wachten op de uitslag van het NFI Rijswijk (Nederlands Forensisch Instituut).

Details over het skelet worden door de politie nog niet vrijgegeven.

Een betrouwbare bron meldde dat het skelet vrijdag 22 juli 2006 is gevonden.

Woensdag 26 juli 2006

In de afgelopen 45 dagen zijn meer dan 600 Talibanstrijders gedood. Dit gebeurde tijdens het grootste offensief tegen de radicale strijders sinds ze niet meer de macht hadden in Kabul.

Ongeveer 60 buitenlandse militairen kwamen dit jaar al om het leven in Afghanistan.

Er was gisteren, 25 juli 2006, ook een ontploffing bij een mijn. Dat gebeurde net nadat er buitenlandse militairen waren langsgereden. Een taxichauffeur en een voorbijgangster kwamen hierbij om het leven.

Bewerkt: door Dutchy3010

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub5.jpg

Zoals de titel al aangeeft, ga ik het hebben over de dingen die de afgelopen weken Uuhhwm.. week zijn gebeurt op het forum. Natuurlijk staat ons dit mooie moment bij, namelijk 29 juli is de krant gelanceerd.Over de krant waren veel woorden over zijn geweest. Onze voorgangers de Homies Club en Slimm en Levi hadden ook al een krant georganiseerd. Deze krant werd door personen gemaakt die nog niet zo goed Algemeen Beschaafd Nederlands konden. Maar telkens werd de krant beter, professioneler en veel meer. Ze hadden leuke artikels en meer, totdat de Club uiteen viel. Onze 'lieve' leiders vond dat het niet meer liep, Jowx en Big Smoke zijn hard tekeer gegaan om 'deze' krant in handen te krijgen. Dat is gelukt, met trots presenteren wij dus deze krant. Dat is een leuk hoogte punt op het forum.

Natuurlijk zijn er ook nog andere leuke hoogte punten. NandroDavids is weer terug op zijn oude stekkie, het Sportforum. Toen hij ongeveer 3 weken geleden aangaf dat hij het iets te druk had met zijn leven naast de computer ging hij stoppen. Nu is hij terug, neemt al het heft weer in handen en het is weer in de NandroDavids Sfeer. Natuurlijk was er ook niets mis met Arjen's sfeer, hij heeft in die 3 weken dat hij mod was ook bewezen dat hij het goed deed. Petje af, er zijn geen bommen geëxplodeerd in het Sportforum dus het was onder Arjen's handen ook perfect. Nu NandroDavids weer terug is, blijft het ook zo. Alleen is het niveau van alle sporten nog omhoog gegaan, dat komt allemaal vanwege die verslaving in zijn hoofd. Dat sportkoppie van hem ook, gewoon te gek aan sport. Beide heren, bedankt en succes!

Ook na het spijtige vertrek van onze oude GFX fanaat Slimm is een 28 jarige man aan de macht gekomen in het GFX forum; genaamd RonaldVC. Ik zag al een aantal heldhaftige daden van hem dus het zit helemaal goed. Naast hem in de GFX forum zit ook een ouwe makker, deze heeft veel ervaring en die hij perfect overdraagt aan de onervaren moderator RonaldVC. Tot nu toe draait alles op rolletjes, maar ook moesten we op datzelfde moment dat RonaldVC aan het feesten was denken aan Slimm. Helaas gaf hij het op, hij voelde zich verplicht om op het forum te komen, eigenlijk vond hij het wel leuk, maar moest gewoon ruimte maken voor de chicks en dat gaat in deze maatschappij voor. Toch jongens? RonaldVC stapte in een mooi setje schoenen van Slimm, Slimm liet het forum in perfecte staat af, dat mogen we hem toch wel eren. Netjes in staat, goede regels. RonaldVC hoefde het forum niet te restaureren of te repareren maar gewoon in de schoenen van Slimm doorlopen. Dat is erg knap, onze complimentjes (ook aan .Levi.). Dat heeft hij immers toch maar goed geflikt met subforums. RonaldVC gefeliciteerd, Slimm bedankt!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub6.jpg

Uitgelicht:Tour de France

De Tour is afgelopen zondag tot zijn einde gekomen. De overwinning ging dit jaar wederom naar een Amerikaan, dit maal Floyd Landis. Hij had de gele trui, met een voorsprong van 57 seconden op Oscar Pereiro Sio, naar Parijs gebracht. De beste Nederlander was Michael Boogerd. Hij is 14de geëindigd met 19 minuten en 46 seconden achterstand op Landis.

De Tour begon dit jaar anders als normaal. Vlak voor de tour kwam er een lijst binnen met namen. Op deze lijst stonden verschillende toppers zoals Mancebo, Basso en Ullrich. De teambazen hadden in een spoed beraad besloten alle deelnemers die op de lijst stonden te schrappen. Voor velen was dat slecht nieuws en zagen de tour als onthoofd. Maar niets bleek nimmer waar: Het was een tour geworden van de kleine verschillen en de spannende strijd vol verassingen.

In de eerste week leek het peloton wat aangeslagen. Het was niet echt een week vol pit en het was eentonig om te zien. Er sprong een groepje weg, deze werd een aantal kilometer voor de eindstreep binnen gehaald en het eindigde met een massasprint. In de tweede week kwam de tour eigenlijk pas echt tot leven met mooie beklimmingen, pracht ontsnappingen en geweldige spanningen.

Voor de Raboploeg was deze tour een van de beste met 3 renners in de top 20, 4 ritzeges en de bolletjestrui. De Rus Mentsjov was 6e geëindigd en Boogerd 14de en de Deen Rasmussen als 18de. De rit overwinningen waren 2 maal voor de Spanjaard Freire en voor Rasmussen en Mentsjov beide 1 keer.

Voor de Nederlanders zelf waren er geen grote successen behalve voor Michael Boogerd, die de Tour van zijn leven reed. Dit zijn de eindstanden van de Nederlanders:

14de Michael Boogerd, op 19'46

62ste Koos Moerenhout, op 2'09'03

85ste Joost Posthuma, op 2'25'00

93ste Pieter Weening, op 2'56'03

94ste Bram Tankink, op 2'57'02

Bijvoeging (27-06-2006):

Zoals bij kort nieuws te lezen is, is er 1 dopinggeval in de tour geweest. Na enige tijd moeten wachten is de naam toch naar buitengekomen. Het zo gaan om niemand minder als de Tour winnaar van dit jaar: Floyd Landis. Dit zo aangetroffen zijn op de dag dat hij in een monsteretappe de overwinning opeiste. Dit was de Etappe naar Morzine. Ook heeft hij een extra contra-expertise heeft aangevraagd om zijn ongelijk te bewijzen. Voor Landis en zijn ploegleiding was dit nieuws een bliksemslag bij heldere hemel. Het middel dat gebruikt zo zijn is Testosteron. Als het echt blijkt te zijn dat Landis doping heeft gebruikt zal dit vele gevolgen hebben. Zoals dat nummer 2 Oscar Pereiro Sio de titel op zijn naam krijgt en dat dit het abrupte einde van de Carrière van Landis is. Het is niet de eerste keer dat de Phonak-ploeg in aanraking komt met doping. Vorig jaar was het ook de kopman, toen de tijd Hamilton, die betrapt werd op doping. Meer nieuws over Landis zal in de volgende OWN te lezen zijn.

Kort nieuws:

- De straffen tegen Juventus, Lazio Roma, Fiorentina en AC Milan zijn veel lager uitgevallen dan eerder gezegd. Zo blijven Lazio Roma en Fiorentina gewoon in de Serie A, maar beginnen wel met minpunten(-11 en -19). AC Milan blijft ook in de Serie A en begint met 8 punten in de min. Juventus word wel teruggezet naar de Serie B en begint daar met 17 minpunten.

- Michael Boogerd heeft het criterium van Boxmeer gewonnen. Hij was in de sprint sneller dan Koos Moerenhout, de Luxemburger Frank Schleck en de Deen Michael Rasmussen. Dit was de vierde keer dat hij dit "rondje om de kerk" won. Dekker maakte zijn rentree in het peloton. Dit deed hij na zijn val in de 1e week van de Tour.

- In de Profronde van Stiphout heeft Flyod Landis de overwinning opgeëist. Hij was de snelste van de kopgroep van drie, Landis, Rasmussen en Tankink.

- Bert van Marwijk heeft zijn contract als coach bij Borussia Dortmund verlengt tot zomer 2008. In zijn loopbaan die in 2004 bij Dortmund begon heeft hij ondanks het bijna faillissement de club 2 keer naar de zevende plaats geloodst.

- Carlos Dunga is de opvolger van Carlos Alberto Parreira als coach van het Braziliaanse elftal. Parreira had afscheid van het elftal genomen naar het teleurstellende WK. Carlos Dunga heeft zelf nog geen coach ervaring. Wel is hij in '94, als aanvoerder van het Braziliaanse elftal, wereldkampioen geworden.

- Dennis Bergkamp heeft afgelopen zaterdag(22 juli) afscheid genomen van het betaalde voetbal. Dit deed hij doormiddel van een wedstrijd met Arsenal tegen Ajax. Het was tevens de eerste wedstrijd in het nieuwe stadion van Arsenal. De eerste helft was het actuele team en in de tweede helft speelden de "ouwe" mee. Zo speelden Cruijff en van Basten ook even mee.

- In de tour zijn is het eerste dopinggeval bekend geworden. De internationale wielerorganisatie UCI maakte dit 26 juli bekend. Het zal gaan om 1 renner waar de naam nog van onbekend is. Ook is de naam van het gebruikte middel nog onbekend.

- Maarten van der Weijden heeft de zilveren plak gehaald tijdens het EK lange-afstands zwemmen te Hongarije. Hij behaalde deze plak op de 10 km.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub11.jpg

In de rubriek Game On bespreek ik elke editie van de Oceans Weekly News een nieuwe game die binnenkort uitkomt, of net is uitgekomen. Ik plaats links naar reviews/previews en meer van dergelijke dingen. Ook kan je van mij een kleine bespreking verwachten. Ook licht voor mij de mogelijkheid open om stukjes te schrijven over grote gameshows, zoals de Electronic Entertainment Expo (E3) en de Tokyo Game Show (TGS). En alsof dat nog niet genoeg is... Ga ik ook in aankomende edities de nieuwe consoles bespreken, namelijk de Wii en de PlayStation 3, maar daar moet je wel nog even op wachten... Veel leesplezier!

:*D

small1145508717_1.jpg

Even de kleine geschiedenis van Top Spin: In 2003 kwam Top Spin voor het eerst uit, wel te verstaan op de console de Xbox. Twee jaar later maakten hij een uitstapje naar de Playstation 2, dit zonder enig succes. Nu in 2006 is Top Spin terug op het hoogste niveau, op de Xbox 360, de Nintendo DS en de Playstation Portable.

1120819765_12_1.jpg

Mijn Ervaring

Het spel zit goed in elkaar. De meeste namen kloppen en een van de belangrijkste modi, namelijk de Carrière mode ook. Enige minpunten zijn de vele laadtijden en het - af en toe - lag op Xbox live. Ook lopen de ballenjongens alle kanten op, behalve naar de bal...De graphics zijn erg goed, al weet ik zeker dan de Xbox 360 beter kan (kijk naar voorbeelden als Saints Row en Gears of War die eind dit jaar uitkomen)...

Andermans ervaring

Over het algemeen zijn de meeste Nederlandse gamesites het met elkaar eens: Top Spin 2 is een goed spel! Alleen sommige vinden het een top spel en andere vinden het een redelijk spel. Hier plaats ik dus een paar willekeurige recensies.

---------------

Uitgever 2K Sports bracht eind 2003 het tennisspel Top Spin uit voor de Xbox. Het spel kreeg veel positieve kritieken en vooral de online mode via Xbox Live heeft er voor gezorgd dat het spel nog lang gespeeld werd. Een jaar later verscheen Top Spin ook nog voor de PC en in 2005 kwam er als laatkomertje nog een Playstation 2-versie. Ondertussen is 2K ook druk bezig geweest met het tweede deel voor de Xbox 360. Het is lastig om binnen het tennisgenre nog te innoveren zonder het spel compleet te veranderen. Toch heeft 2K een poging gedaan. Is het echter genoeg voor een tweede deel?

Lees verder op: Gamer.nl

----------

Een review van Top Spin 2 leek me wel wat. Deel 1 nooit aan toegekomen, ook nooit in het echt tennis gespeeld, maar wel legendarische verhalen van de GV redactie, waar flinke battles uitgevochten zijn. De naam Top Spin wekt ook verwachtingen want deel 1 wordt beschouwd als een van de betere, zoniet beste tennisspellen ooit. Nou, laat die beoordeling maar aan mij over!Logo.jpg

Lees verder op: Gamevillage.nl

Dit was Game On voor deze keer, tot de volgende keer!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub7.jpg

De poll 'Volgend schooljaar' (gestart door Blaster27) gaat over in welke klas JIJ komt in het schoolseizoen 2006/2007. Uit de 46 stemmen die er tot nu toe zijn geweest (27-7-2006, 8:15) blijkt dat de jonge jongens wat ouder worden :) Waarom? Ze worden brugpieper :( Dan komen er 12 stemmen voor klas 2, daar kan je uit opmaken dat de jongere jeugd ook weer wat ouder wordt. Verder heeft klas 3 14 stemmen, klas 4 10 stemmen, klas 5 heeft er 3 en klas 6 1 schamel stemmetje. Dat was het voor het middelbaar onderwijs. Hiernaast beginnen 2 mensen die gestemd hebben aan hun opleiding, 0 mensen zijn al bezig aan hun opleiding en je ziet dat GTA-Sheep, RonaldVC en PatrickW niet gestemd hebben, want achter 'Ik werk al' staat een 0!

En we doen nog een peiling deze week: 'Het allermooiste vliegtuig van GTA SA?', gemaakt door GTA Ganggast. Omdat ik geen verstand heb van GTA: San Andreas geef ik alleen even de resultaten. Op de laatste plaats komen: de Cropduster en de Skimmer, met maar liefst 0 stemmen! Daarna Andromada, Stuntplane, AT 400, Nevada en de Rustler. De absolute top is: de Shamal met 19 stemmen en op de 1e plaats: DE HYDRA! Met maarliefst 20 stemmen (25.32%).

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub3.jpg

Jowx

Het genoegen van het eerste interview van OWN gaat uit naar Jowx. Uiteraard omdat wij hem dankbaar zijn dat hij dit allemaal zo goed heeft opgezet. Jowx: Bedankt!

Forumvragen

Wat is het leukste en ergste moment wat je op het forum hebt meegemaakt?

De ontmoeting met een paar leden was het leukste, ook dat The Oceans een corporation geworden zijn was erg leuk. Het ergste moment was toch wel de hack, verder zijn er niet echt erge momenten geweest voor zover ik me het kan herinneren.

Wie beschouw je als je beste maat op het forum?

Ik kan het erg goed vinden met Silverwing, Big Smoke, SummerBase, Dutchy3010 en Cool Hand. Om daaruit één iemand te kiezen als beste maatje doe ik niet, het zijn allemaal stuk voor stuk m'n beste maatjes.

Ben je elke dag aanwezig?

Nee, als ik op vakantie ben dan ben ik er niet. :puh:

Ken je mensen van het forum persoonlijk?

Ja, dat zijn er een stuk of 2. Die kon ik al voor dat ze zich hier registreerden, maar die zijn niet actief..

Wat vind je het leukst aan het forum?

De leden, de sfeer en The Oceans..

Ben je er trots op dat je de ‘Leader’ van The Oceans bent?

Ik zou gek zijn als ik nee zou zeggen, en om die reden zeg ik nee. Het klinkt misschien heel vaag, maar ik voel me niet beter/hoger dan andere leden van The Oceans. Tuurlijk is het leuk om te zien dat je werk beloond wordt als je na een grote campagne corporation wordt, maar zonder de leden was dat niet gelukt. Leden hebben heel erg veel inspraak bij The Oceans, sommige hebben dat nog niet echt in de gaten maar grotendeels worden de dingen die in The Oceans gebeurd door de leden beslist. Natuurlijk gaan we wel eens tegen de wil van de leden in bij beslissingen, maar meestal zijn we het er wel mee eens. Ik ben trots op The Oceans en alle leden die daar in zitten, niet op mezelf als leider daarvan.

Wanneer ben je ML geworden?

18 Jun 2006, 01:26:19

Hoeveel tijd besteed je per dag aan gtaforum?

Dat verschilt per dag, soms post ik meer dan 20 berichten en soms niet eens een bericht.. Ik lees wel veel topics, posten doe ik alleen wanneer ik het nodig vindt. :puh:

Overige vragen

Wat zou je vragen als je God één vraag mocht stellen?

Dat mag je toch altijd doen? Alleen of je antwoord krijgt blijft nog maar de vraag..

Wat zullen de laatste woorden zijn voor je sterft?

Don't try this at home! :cya:

Waar kan je absoluut niet tegen?

Arrogantie, schijnheilige mensen, verraders en ga zo maar door..

Wat is het beste gevoel ter wereld?

Verliefd zijn.

Wat is het slechtste gevoel ter wereld?

Ziek zijn.. :puh:

Waar ben je bang voor?

Mezelf, ik schrik elke keer weer als ik voorbij een spiegel loop.

Huil je wel eens tijdens (ontroerende) films?

Nee, ik kijk sowieso weinig naar films. Er zijn maar een paar films die me echt weten te boeien.

Wat waren je goede voornemens en zijn die uitgekomen?

Het jaar overleven, voorlopig is dat nog steeds aan het uitkomen. :Y

Origineelste plek om een vrouw ten huwelijk te vragen?

In de supermarkt, op de zuivelafdeling met de ring verstopt in een lege eierdop. Ik denk niet dat veel mensen dat al gedaan hebben.. :cab:

Wat is het mooiste aan het lichaam van een vrouw?

Haar gezicht, hoewel de andere standaard antwoorden wel leuk zijn om naar te kijken blijft het gezicht toch wel het belangrijkste..

Hoeveel kinderen wil je later?

2 is voorlopig wel genoeg denk ik..

Wat staat er op je mouse pad?

M'n muis, of bedoelde je dat niet..?

muispadxl5.th.jpg

Lievelingskleur: Lichtblauw

Lievelingslied allertijden: Veranderd zo vaak.. (Dat is geen naam van een liedje :cab:)

Lievelingslied op dit moment: Everytime we touch - Cascada

Lievelingseten: Zou het niet weten..

Lievelingsvak op school: Pauzes, tussenuren, vakantie.. Wiskunde.

Lievelingsdrank: Water

Lievelingscijfer: 7

Of-Of-Vragen

Daglicht of lamplicht?: Daglicht.

Telefoon of mobiel?: Mobiel.

VS of Australië?: VS.

A of b?: C.

Voornaam of achternaam?: Voornaam.

Webcam of filmcamera?: Webcam.

Pen of vulpen?: Dat zijn beide pennen, pen dus.. :bonk:

Voetbal of Basketbal?: Voetbal.

GTA VC of GTA SA?: GTA VC (GTA: LCS).

CSI Miami of CSI New York?: CSI Miami

Stofzuigen of dwijlen?: Dwijlen.

Sporten of luieren?: Sporten.

Xbox 360 of Playstation 3?: PlayStation 3.

Mc Donalds-friet of zelfgemaakte friet?: Zelfgemaakte friet.

Broodje ham of broodje kaas?: Broodje kaas.

EK of WK?: WK.

Zwemmen of zonnen?: Zwemmen.

Spreken of luisteren?: Luisteren.

Word of Excel?: Excel.

Natuurkunde of Scheikunde?: Beide brak, natuurkunde.

Banaan of peer?: Banaan.

Toetsenbord of joystick?: Joystick.

Gympen of nette schoenen?: Gympen.

Motor of fiets?: Fiets.

Glas of Beker?: Een glazen beker.

Lang opblijven of vroeg naar bed?: Lang opblijven.

Bassie of Adriaan?: Adriaan. :clown:

Simpel of ingewikkeld: Simpel.

Cremeren of begraven: Begraven.

Sex of alcohol: Sex.

Jowx of Joris?: Joris.

Mazzeltje

De tweede gelukkige, om in het eerste krantje te komen, is Mazzeltje.

Forumvragen

Wat is het leukste en ergste moment wat je op het forum hebt meegemaakt?

Het leukste is dat ik Dutchy3010 heb leren kennen. Daarnaast vond ik het ook heel erg leuk om G-Mod te worden. Het ergste kan ik me zo even niet bedenken.

Wie beschouw je als je beste maat op het forum?

Zonder twijfel Dutchy3010. :Y

Ben je elke dag aanwezig?

Ik probeer wel dagelijks online te zijn. Maar soms komt er iets tussen waardoor dat helaas niet mogelijk is.

Ken je mensen van het Forum persoonlijk?

RonaldVC ken ik in het echt. Hij werkt in een winkel bij mij in de stad en ik zoek hem wel eens op om een praatje te maken.

Wat vind je het leukst aan het forum?

Je kent heel veel mensen en het is er altijd gezellig. Ik ben hier 100% voor mijn plezier. Ik vind het ook erg leuk om alles op orde te houden. :)

Wat vind je van OWN?

Ik heb het Topic wel eens snel doorgelezen. Ik moet zeggen dat het er erg mooi uit ziet. Zit zeker erg veel werk in?

Wanneer ben je G-Mod geworden?

Dat moet ik eventjes opzoeken. :) Dat weet ik namelijk niet uit mijn hoofd. Het is blijkbaar 15 Augustus 2005.

Ben je trots op je huidige functie?

Ja, zeker weten. Er zijn maar 3 mensen van het Forum die deze functie hebben en ik ben er 1 lid van. Dan ben ik er echt heel trots op.

Hoeveel tijd besteed je per dag aan gtaforum?

Dat ligt er maar net aan hoeveel tijd ik vrij heb. Maar ik denk ongeveer 2 uur gemiddeld wel. :)

Overige Vragen

Favoriete slaapkledij: Met dit warme weer slaap ik alleen in mijn Boxershort. In de winter doe ik een T-shirt aan en soms een korte broek.

Favoriete auto: Mercedes-Benz Sprinter.

Favoriete film: The Fast And The Furious films.

Favoriete muziek: Van alles vind ik mooi. Het ligt er maar net aan in welke stemming ik ben.

Favoriete stad: Ik denk toch mijn eigen Woonplaats: Enschede.

Favoriete knuffel: Aan knuffels doe ik niet meer. :puh:

Favoriete geurtje: AXE :D

Favoriete week/maandblad: Official Playstation2 Magazine.

Favoriete geluid: Het geluid van een draaiende motor.

Favoriete Tv-series: Ik kijk graag naar Top Gear. En ook andere auto programma’s.

Favoriete schrijver: Heb ik eerlijk gezegd niet. Ik vond vroeger altijd wel de boeken van Carry Slee erg mooi. :)

Favoriete troetelnaam: Liefje vind ik erg leuk.

Wat vind je het mooist aan jezelf: Euh.. Ik ben opzich tevreden met mijn lichaam. Maar ik vind mijn armen wel mooi.

Welke deodorant gebruik je: Ik heb heel veel verschillende Deodorants. Maar de gene die nu voor mijn neus ligt is: AXE Touch.

Welke schoenen draag je het liefst: Sportschoenen.

Hoe laat ga je slapen doordeweeks: Als ik moet werken ga ik tot maximaal 2 uur naar bed. Als ik echt heel moe ben soms ook wel eerder.

Welk woord of welke zin gebruik je vaak: Pffffff...Dat weet ik echt even niet.

Het meest beschamende moment van je leven: Daar weet ik eerlijk gezegd ook geen antwoord op.

Wat doe je in het weekend: Op zaterdag werk ik. En ik ga dan naar mijn vriendin. En verder ga ik computeren.

Welk vak doe/deed je niet graag op school: Frans.. Daar had ik zo'n hekel aan. Gelukkig had ik die alleen maar in de 1e en 2e klas.

Of-Of-Vragen

Schapen of Eekhoorns?: Eekhoorns, ik kies voor eekhoorns omdat die veel schattiger zijn dan die domme schapen...

Verlegen of zelfverzekerd?: Beide :$

Duo Penotti of Nutella?: Nutella

Printer of Scanner?: Scanner

Teletubbies of Fairly Odd Parents?: Fairly Odd wat? Die ken ik niet. Dus kies ik die.

Times New Roman of Arial?: Times New wat? Ik kies Arial. (Is toch dat waspoeder.)

Zwarte Piet of Sinterklaas?: Zwarte piet

Scanner of Printer?: Scanner

TMF of The box: TMF

Zorro of Batman: Zorro

Niezen of Hoesten ?: Niezen

Vakken Vullen of Kassamedewerker?: Vakkenvuller

Bingo of Kaarten: Kaarten

Stratego of Monopoly: Stratego

Cola of Cola Light?: Cola

Map of Schrift?: Map

Huisarts of Tandarts?: Maakt me niet uit.

Gewoon zand of Wit zand?: Wit zand.

Amsterdam of Rotterdam?: Rotterdam.

CoD of CoD2?: CoD2

Olympische zomer spelen of Olympische winterspelen?: Olympische zomer spelen

Frysia financieringen of lenen.nl?: Frysia financieringen

Roomijs of Softijs?: Roomijs

Mac Kroket of Big Mac?: Hmmm.. moeilijk.. Ik denk Big Mac

Buiten of binnen? Binnen en Buiten

Mazzeltje of Michael?: Michael :D

Dit was weer de rubriek Interviews voor deze week. Mijn dank gaat uit naar Mazzeltje en Jowx, voor het beantwoorden van de vragen. Tot de volgende week!

Bewerkt: door Jowx

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
OC_Rub2.jpg

Elke week wordt er iemand die door Oceans Weekly News in het zonnetje gezet. Deze week is dat .Levi.!

Waarom? Ten eerste is hij één van de originele bedenkers van een forumkrantje. Voor dit goede idee zijn we hem dankbaar.

Ten tweede is hij natuurlijk een onmisbaar lid voor GTAForum. En ieder lid dat onmisbaar is, hoort wel eens in het zonnetje gezet te worden.

Deze twee redenen samen hebben ons er van overtuigd dat er geen betere kandidaat geschikt is om als eerste lid van de week te worden!

Gefeliciteerd met uitroepen tot lid van de week! Eerste reactie?

Verbaast, dit is mijn tweede keer dat ik geïnterviewd wordt. Eerst door de Homies Club en nu door jullie, wat een eer!

Je hebt heel wat gepresteerd met het GFX, samen met Slimm. Ben je er trots op?

Ja, hartstikken trots! Ben erg blij dat ik samen met Slimm het Photoshop gebeuren van vroeger waarin je in één topic wat ontwerpen kon laten zien nu heel groot heb gemaakt tot een echt GFX forum gedeelte.

Wat is het leukste moment wat je op het forum hebt meegemaakt?

Een moeilijke, maar ik denk toch dat ik het promoveren en het maken van het GFXforum samen met Slimm het leukst vind. Eigenlijk ook de begin tijd van het forum, want alles was zo nieuw voor mij omdat het mijn eerste forum was ik snapte bijna niks van forums..

Wat is het ergste moment wat je op het forum hebt meegemaakt?

Dat Slimm stopt als Moderator, hij is toch mijn collega he, en wij hebben zoveel meegemaakt vanaf het begin toen wij hier registreerde. Ja dat vind ik gewoon erg jammer, maar dat gebeurt eenmaal.

Wat is het grappigste wat je op het forum hebt meegemaakt?

Ook een moeilijke want echt grappige dingen kom ik niet echt vaak tegen, ja in het Onzinforum zie ik wel eens grappige filmpjes in het Ongeintopic.

In welk subforum kom je het meest en welke het minst?

Ik kom op dit moment het meest in het GFXgedeelte van het forum en het minst in GTA Classic View.

Wie beschouw je als je beste maat op het forum?

Slimm no doubt.. Ken hem in het echt, spreek hem altijd wel op MSN, en het is altijd wel lachen.

Ben je elke dag aanwezig?

Nee, er zijn ook soms dagen wanneer ik er gewoon niet ben op het forum. Op zulke dagen heb ik het of druk met school of ik heb even geen zin en wil ik lekker weg, dat moet kunnen toch?

Ken je mensen van het forum persoonlijk?

Ja ik ken wel wat mensen van het forum persoonlijk. Een stuk of vier dacht ik.

Wat vind je het leukst aan het forum?

Dat het een goed bezochte forum is, en er ook meer dan alleen GTA te zien is. De crew is leuk met elkaar en het is leuk om te zien hoe leden met elkaar communiceren over het forum en praten over van alles en nog wat.

Hoeveel tijd besteed je per dag aan gtaforum?

Is heel verschillend. De ene keer ben ik er een hele dag niet, en de andere keer zit ik een tijdje achter de pc en automatisch houdt ik dan ook Gtaforum.nl in de gaten. Laat ik het zo zeggen: genoeg om mijn taken uit te voeren.

Wanneer ben je gepromoveerd tot global moderator?

Global Moderator - 1843 posts - 6 maart 2006. Leuk he!

Ben je trots op je huidige functie?

Ja ik ben er trots op, als ik dat niet zou wezen was ik nu geen Globalmoderator meer. Ik vind dat je trots op je functie moet zijn, als je dat niet bent wat is er dan nog leuk aan (in mijn geval) modereren.

Waar ben je het meest aanwezig op het forum/vind je het leukst om te doen?

Ik ben vaak aanwezig in het GFX forum, en het leukste om te doen vind ik toch leden blij maken als ze ergens problemen mee hebben. Ook vind ik nieuwe dingen verzinnen voor leden en het aangenaam mogelijk maken voor de leden erg leuk om te doen.

Had je verwacht dat dit forum ooit zo groot zou worden?

Ik dacht er vroeger niet echt aan, maar toen de leden boost kwam wist ik wel zo'n beetje dat het te verwachten was i.v.m de nieuwe GTA (SA) die er was. Dit zal hoogstwaarschijnlijk ook gebeuren met GTAIV.

Zijn er ook nadelen aan het forum?

Ik kan eerlijk gezegd niet echt een nadeel noemen, misschien wel een aantal functies voor moderators of leden voor het forum. Die het gemakkelijker maken met sommige dingen. Ik heb soms wel eens iets dat ik moet doen en dan zou het beter zijn als ik dat kon, wat? Daar kan ik even niet opkomen. Maar al die dingen moeten dan ook weer geïnstalleerd worden op de één of andere manier en dat gaat niet zo 1, 2, 3.

Ben je gtaforum verslaafd?

Verslaafd noem ik het niet, een leuke online bezigheid is het zeker. Ik kan mijzelf heel goed onderscheiden van mijn leven buiten het forum, wat ik daarmee wil zeggen is dat ik mij ook interesseer in andere dingen dan alleen het forum. Sowieso moet ik wel actief zijn op het forum, daar ben je Gmod voor.

Hoe erg zou je het vinden als gtaforum niet meer bestaat?

Ik zou het jammer vinden, maar verder is er niks aan te doen. Ik ben ook niet van plan een andere forum te zoeken waar ik lid of moderator kan uithangen, daar zou ik dus echt geen behoefte aan hebben. Als Joriz het genoeg vindt en de behoefte er niet meer heeft dan is dat zo niks aan te doen. Misschien dat iemand anders het overneemt?

Wat is het langste wat je ooit achter elkaar op het forum hebt gezeten?

Dat houd ik niet bij. Ik zit gewoon op MSN en tegelijk staat Gtaforum.nl ook aan. In de wintertijden als het lekker koud is buiten en ik met een lekkere chocomel met slagroom binnen zit met een koekje erbij kan het wel oplopen tot een aardig getal qua uurtjes ja, gezellig toch.

Hoeveel betekent het Forum voor jou?

Niets meer dan een forum voor plezier en een bijzaak van het online zijn op het internet.

Wat is volgens jou de toekomst van het GTAForum?

Meer leden sowieso vanwege nieuwe GTA's die uitkomen. Crewleden van nu en stamleden verdwijnen bijna allemaal of worden niet meer actief. Nieuwe Gtaforum generatie komt eraan.

Zit je wel eens op GTAGames?

Nee nooit eigenlijk, vroeger heel af en toe. Ik keek dan naar de Walkthrough die je nu verwijst naar Wikigta.nl

Wat heb je allemaal voor WikiGTA gedaan?

Ik heb voor informatie voor de gangs van GTA SA gezorgd, en een aantal dingen op orde gesteld qua indeling. Verder heb ik er ook niet onwijs veel tijd voor omdat het GFX gedeelte ook veel tijd inneemt en mijn functie als Gmod ook.

Vind je het leuk om voor WikiGTA te werken?

Ja het is zeker leuk, dat je er aan mee mag doen. Het leuke is dat mensen iets aan jou hebben gehad als ze het stukje wat jij hebt geschreven hun heeft geholpen.

Heb je ooit iets voor de Site GTAGames gedaan?

Nee nog nooit. Ik was toen ook niet zo bekend hier op het forum, dus met de Walkthroughs hielp ik niet echt. Met al die download en nieuws dingen ook niet.

Heb je wel eens een award gewonnen, zo ja, welke?

Ik heb de award Best Moderator 2005 gewonnen en daar ben ik damn trots op want ik heb er ook mijn best voor gedaan en ik ben blij dat leden dat ook vonden.

Heb je wel eens een contest gewonnen, zo ja, welke?

Ik heb volgens mij 3 gfx contests gewonnen, welke dat waren weet ik niet meer echt want dat zijn lange tijden geleden.

Ben je liever ’s nachts of overdag online?

Rond deze tijd liever s’avonds vanwege de warmte in Nederland. In het algemeen ook eigenlijk.

Wat is je favoriete vakantieland?

Heb niet echt een favo vakantieland eigenlijk. Ben ik veel verschillende landen geweest, maar Egypte vind ik persoonlijk een erg mooi land om te zien en dit jaar ga ik er weer heen naar Hurghada dit keer. Nee niet bij de piramides dat is Cairo, Hurghada ligt in het oosten van Egypte langs de Rode Zee waar de zee prachtig helder is en je goed kunt duiken.

Wat is je favoriete tv-programma?

Even denken.. :koffie: Raymann is laat vind ik altijd wel leuk om te kijken. Veel travel programma's vind ik ook erg leuk om te kijken. Al die prachtige landen waar ze naartoe gaan, erg mooi..

Wat is je favoriete muziek?

Ik vind echt heel veel leuk, van rustige muziek tot wat wilde muziek met mate. Ik luister voornamelijk vaak naar Rap, maar ook R&B en HipHop.

Wat is je favoriete frisdrank?

Ice Tea vind ik wel erg lekker.

Wat is je favoriete alcoholische drank?

Sambuca is grandioos lekker, maar daar moet je niet al te veel van nemen. Dat anijsachtige drop smaak en dat kleverige zoete smaakje op het laatst is zo lekker. Verder ben ik niet zo'n zuiper die om bier roept. Met een frisje kan je ook leuk zijn.

Wat is je favoriete bier?

Dan toch Amstel/heineken.

Wat is je favoriete sport?

Voetbal.

Wat is je favoriete eten?

Lekker stukje vlees zoals een lamskoteletje dat net van de barbecue komt vind ik heerlijk. Wat gezonde salade erbij, een lekker sausje over het vlees en nog meer lekker dingen er naast en een heerlijke frisje erbij.

Wat is je favoriete GTA?

GTA SA.

Wat is je favoriete game?

Over het algemeen toch de GTA series en Splintercell Online van de delen Pandora Tomorrow en Chaos Theory

Wat is je favoriete console?

Tot nu toe Playstation 2. (Nintendo 64 ik zal jou niet vergeten hoor alleen graphics gaan toch net even voor.)

Wat is je favoriete boek?

Ik lees geen boeken heb er geen geduld voor. Ik ben gewoon geen boekenmens kan er ook niks aan doen. Heb wel ooit boeken gelezen, alleen dat moest meestal voor school. :puh: Ik houd persoonlijk wel van boeken die over avontuur gaan op een verlaten eiland waar wat mensen zijn aangespoeld bijvoorbeeld, en niet over boeken waar films van zijn of waarvan ik een film van heb gezien.

Wat is je favoriete kleur?

Groen.

Wat is je favoriete ringtone?

Heb niet echt een favoriet, iets wat leuk klinkt vind ik genoeg.

Wat is je favoriete schoolvak?

Vroeger was dat altijd gym alleen dat heb ik niet meer. Als ik nu zou moeten kiezen ga ik voor "Custom Service" een vak waarin je veel leert over het omgaan met mensen in een bedrijf etc.

Wat is je favoriete troetelnaam?

Heb ik eigenlijk niet echt, maar levietje vind ik wel leuk voor troetelnaam. :D

Wat is je favoriete tijdstip?

Zo rond 4/5 uur. Meestal al uit van school, en je weet dat je vrij bent. Nog een lekkere avond heb je te gaan en kan heerlijk uitrusten in je bed als je gaat slapen.

Wat is je favoriete film?

Vroeger was ik helemaal weg van Goldeneye maar nu niet meer. Ik vind heel veel films echt leuk eigenlijk heb ik niet echt een favoriet. Elke film meerdere keren bekijken vind ik sowieso niet leuk om te doen hoe goed die film ook is. Kill Bill is echt een goede film vooral deel 2 is erg leuk. Zou ik zeker nog wel een keer willen zien omdat het een tijd geleden was.

Wat is je favoriete tijdschrift?

Ik ben nergens lid van.. OPM2 is niet verkeerd, veel nieuws over nieuwe games of games die er al zijn.

Wat is je favoriete taal?

Alsof ik veel talen spreek.^^ Op dit moment Nederlands gaat mij wat gemakkelijk af. Mooie taal is weer een ander verhaal. :puh:

Wat is je favoriete krant?

Alkmaars Weekblad. Ik lees bijna nooit kranten maarja.

Wie is je favoriete zanger?

Eminem is toch wel mijn favo.

Wie is je grote voorbeeld?

Niemand is mijn grote voorbeeld. Ik leef zoals ik leef. Ik hoef niet zoals iemand anders te worden.

Wie is je sportheld?

Levi, kennen jullie die? Nee, ik heb geen sportheld, leuk om te kijken maar een held zijn ze voor mij niet.

Kies uit:

Wc papier of keukenrol?

Wc papier.

Rennen of lopen?

Lopen.

Playstation of Xbox?

Playstation.

Microsoft Word of Wordpad?

Microsoft Word.

Bibliotheek of Videotheek?

Videotheek.

Bars of Clubs?

Clubs.

Tattoo of Piercings?

Piercings.

Scooter of Brommer?

Brommer.

ABN of msn-taal?

ABN.

MSN of Skype?

MSN.

Nederland of België?

Nederland, maar belgië heeft ook zijn voordelen in sommige dingen.

Pannenkoeken of Poffertjes?

Pannenkoeken.

Kauwgom of Mentos?

Kauwgom.

Winks of Smileys?

Smileys.

Rode of Gele rozen?

Rode rozen.

Gewone batterijen of oplaadbare batterijen?

Oplaadbare batterijen.

Muziek downloaden of kopen?

Downloaden.

Sudoku of Kruiswoordraadsels?

Kruiswoordraadsels.

Gekookt of Gebakken ei?

Gebakken.

Mickey of Minni?

Mickey.

Gewone rekenmachine of Grafische rekenmachine?

Gewone rekenmachine.

Winter of Zomer?

Zomer.

Water of Bier?

Water.

Meisje of Jongen?

Meisje.

Liniaal of Geodriehoek?

Liniaal.

Pen of Potlood?

Pen.

Gewone ontbijtkoek of Volkoren ontbijtkoek?

Gewone ontbijtkoek.

Zon of Maan?

Zon.

Meteoriet of Meteoroïde?

Meteoroïde.

Franse of Nederlandse wc?

Nederlandse wc.

Wordart of Tekstvak?

Wordart.

Dik of dun?

Dun.

Zilver of Goud?

Zilver.

Sims of Sims2?

Sims 2

Gel of geen Gel?

Gel.

Mooi of Sexy?

Mooi.

Ketting of Ring?

Ketting.

Links of Rechts?

Rechts.

Delete of Backspace?

Backspace.

Plus + of Min –?

Plus +.

Binnen of Buitenland?

Buitenland.

Vechten of uitpraten?

Uitpraten.

CSI of Law&order?

CSI.

Duits of Frans?

Duits.

Hond of Kat?

Kat.

Basisschool of Middelbare school?

Basisschool.

Rood of Blauw?

Blauw.

Deze week werd Lid van de week wegens drukte van Jowx door Dutchy3010 gedaan, hiervoor mijn dank :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub1.jpg

Vinger Drumstel

Toen ik van de week van het werk terug kwam begon ik opeens helemaal uit het niets gevoel voor eigen gemaakte muziek te krijgen. Ik zocht naar een drumstel, natuurlijk wel een tweedehands drum- set. Tot ik op eens iets tegen kwam waar jij en ik verteld van staan. Een drumstel dat zo groot is als je hand. Het is namelijk een Drumstel die je met je vingers kan bespelen er zit tevens een ingebouwde sensor in die de slagen op de bepaalde instrumenten om zet naar het geluid uit de luidspreker. Dit is de Sensatie van 2006, mis het niet en koop hem voordat hij uit alle winkels is verdwenen. Kijk ‘hier’ voor een vrijblijvend voorbeeld van deze prachtige Gadget.

Opblaas Sumo

Heb jij altijd al een Sumo willen zijn, maar heb je er gewoonweg het lichaam niet voor. Gebruik dan deze gepatenteerde opblaas-sumo. Hij is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, bent u geen van beide dan is er altijd nog een elastisch hulp stuk die u kunt helpen. De speciale membraam zorgt voor een continue lucht toevoer. Het pak heeft een zelfopblazende pomp, hiervoor dien u wel 2 stuks jumbo batterijen toe te voegen. Geen Kostbare Make-overs meer, iedereen zal vanaf nu geloven aan het super Sumo opblaas pakket. Geen kostbare etenswaren meer naar binnen slikken, maar binnen enkele seconden van magere haas naar de dikste sumo ooit. Wil je alvast een blik wagen op dit speciale Opblaaspakket, doe dit dan binnen nu en 5 seconden 'hier’.

Onderwater Scooter

Ben jij het compleet zat om van die gasten te zien die stoer doen met hun prachtige in de prak gereden scooters dan heeft het Officieel test lab van 'Oceans Weekly News' voor jou de perfecte oplossing gevonden. Het is geen Waterscooter, maar een speciaal uit Thailand overgevlogen en compleet origineel Onderwater Scooter pakket. Je monteert de onderdelen aan elkaar en je bent er klaar voor, maar pas wel op dat wij van 'Oceans Weekly News' niet aansprakelijk te stellen zijn voor enige schade gemaakt door niet veilige producten, je kunt showen met dit apparaat. Want niemand heeft interesse in een apparaat wat onderwater werkt, misschien van die gasten van de Hogere Geleerde. Maar jij helpt ons nederige volk uniek te maken, stem voor een wereld met Onderwater Scooters neem het initiatief. Kijk 'hier' om alvast naar dit enorm zeldzame stuk stenen tijdperk te kijken.

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kunt ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

Bewerkt: door Jowx

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub12.jpg

Het komt, It's coming en Wees voorbereid, deel 1Zijn welbekende spreuken en worden hier nog regelmatig gebruikt, maar wie weet nog waar ze voor het eerst gebruikt zijn?

av-24335.jpg

Ik zal jullie geheugen eens op frissen en dat eens haarfijn uitleggen. Het begon allemaal op een prachtige najaarsdag beter bekent als 8 oktober 2005, een duister wezen, beter bekent als Jim, sluipt langzaam binnen en infecteert ieder niets wetend mens. Wie was dit? Wie is dit? Als snel is het het onderwerp van de dag en komen er verschillende verklaringen zoals, Een GTI release? Of heeft het toch iets te maken met het 2 jarig bestaan dat 14 dagen erna zou plaatsvinden? Of verandert er wat, een nieuwe skin of een nieuw forum? Of komt dit duister wezen echt met kwaadaardige bedoelingen? Niemand weet het totdat er wat sites/plaatjes opduiken, Orange Dawn,

12dw0.png en 14ut1.png.

En wat wil die radar zeggen die we verassend veel zien? Na dagen, weken lang speculeren, breekt de nacht van 21 op 22 oktober aan. Iedereen verwacht wat en zit dan ook gespannen achter de pc, om 00:19:56 precies worden de coördinaten van de nieuwe WikiGta bekend gemaakt.

Wordt vervolgd....

Bewerkt: door Dutchy3010

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub9.jpg

Welkom bij het grappigste gedeelte van dit krantje. Hierin lees je de aller-leukste moppen en raadsels. Als je tips, commentaar of zelf een inzending hebt voor deze grappenhap, dan kan je deze altijd sturen naar TheGuardian

MoppenTrommel

Vlak voor een wedstrijd zegt de ene bokster tegen de andere: "Wat liggen de kleedkamers eigenlijk ver van de ring hé?"

Zegt de andere: "Maak je maar geen zorgen. Dadelijk word je toch weggedragen!"

--------

Summerbase zit met Jowx in de bioscoop.

Summerbase: "Zeg Jowx, waar heb je die doppen pinda eigenlijk gelaten? Toch niet op de grond hé?"

Jowx: "Natuurlijk niet. Die heb ik in de zak van die meneer naast me gestopt."

--------

TheGuardian loopt langs een meer en ziet een man in het water spartelen.

Man: "Help! Ik kan niet zwemmen! Help!"

Zegt TheGuardian: "Wat doet u dan in het water?"

--------

LantyZ gaat een potje ganzenborden met PatrickW.

Hij gooit de dobbelstenen heel hoog, bijna tegen het plafond.

"LantyZ toch!" Zegt PatrickW. "Waarom doe je dat nou?"

Zegt LantyZ: "Het is toch wie het hoogst gooit mag beginnen?"

--------

Er kruipen 2 slangen door de woestijn.

Vraagt de ene: "Zijn wij giftig?"

Zegt de andere: "Ja, waarom vraag je dat?"

"Nou, ik heb zojuist op me tong gebeten!"

--------

Pietje II gaat in de hoek van de kamer staan.

Z'n vader vraagt: "Waarom doe je dat, zoon?"

Zegt Pietje II: "Volgende week is de vakantie voorbij en moet ik weer naar school. Ik ben alvast aan het oefenen!"

--------

Typhoon zit voor de eerste keer bij de tandarts.

Hij zegt: "Het spijt me, Typhoon. Maar je hebt een gaatje en ik zal moeten boren."

Typhoon: "Doet dat pijn?"

Waarop de tandarts zegt: "Nee hoor, ik voel er niks van"

Ra..Ra..Raadsels:

Vraag: Wat krijg je als je een koe buskruit laat eten?

Antwoord: Bamboe.[/font]

--------

Vraag: Op welk bed kan je niet liggen?

Antwoord: Op een pissebed.[/font]

--------

Vraag: Op welke stoel kan je niet zitten?

Antwoord: Een paddenstoel.[/font]

--------

Vraag: Wat is het lievelingsijsje van een astronaut?

Antwoord: Een raket.[/font]

Heb jij ook zo'n fantastische mop of raadsel, en wil jij ook wel in de grappenhap staan?

Stuur ze in per PB naar TheGuardian

Bewerkt: door Jowx

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub8.jpg

Omdat het de eerste editie is van Oceans Weekly News volgt er een uitleg van deze rubriek, deze rubriek wordt namelijk gevuld door jullie! Het concept is vrij simpel, als je jouw mening wilt uiten naar het forum toe kan dat bij ons, geen gezeur over een onnodig topic meer. Elke week kan iemand zich voor deze rubriek opgeven, bij meerdere aanmeldingen zullen we iemand uit de aanmeldingen loten. De rest van de aanmeldingen schuift door naar de volgende week. Als je je opgeeft voor ‘Ongezouten!’ moet je gelijk het bericht dat je in deze rubriek wil hebben in de PB zetten, als je dat niet doet kom je niet in aanmerking voor de rubriek. Inzending van een bericht geeft geen garantie tot plaatsen van een bericht, ook kan een bericht bewerkt of ingekort worden. Berichten die scheldwoorden, leugens, kwetsende uitspraken of andere inhoud bevatten die in schending zijn met de regels worden niet geplaatst. Als je een mening over het forum kwijt wil moet je deze beargumenteren, een onbeargumenteerde mening wordt niet geplaatst. Je hebt zelf de keuze om je naam openbaar te maken of anoniem te houden, wanneer je voor het laatste kiest houden we je naam ook echt geheim. Niemand meer dan de hoofdredacteuren zullen weten wie het bericht dan heeft ingezonden. Anonieme berichten die puur gericht zijn op het uitlokken van ruzie worden niet geplaatst. Het zal niet vaak voorkomen dat we een bericht niet plaatsen, alleen wanneer we het écht over de grens vinden gaan doen wij het niet. Wees dus niet bang om je mening te uiten, bij ons kan het elke week!Om je aan te melden voor deze rubriek kan je een PB naar Jowx verzenden met de titel ’Aanmelding Ongezouten’. Zet in die PB ook gelijk de tekst die je in de rubriek wil hebben, anders is je aanmelding ongeldig.

Aanmeldingen voor ‘Ongezouten!’ in de 2e editie kunnen t/m 3 augustus ingezonden worden, elke inzending die na 3 augustus wordt verstuurd verschuift automatisch naar de 3e editie.

Bewerkt: door Dutchy3010

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Rub10.jpg

In de rubriek 'Weekly Column' zal ik elke week mijn verhaal laten zien. Dit kan van alles zijn. De letterlijke beschrijving van 'Weekly Column' luidt dan ook:

Elke week is er een ander onderwerp in de Weekly Column, dit wordt gedaan door Pietje II. Die gaat ergens over schrijven, maar waarover weet niemand! Dat is namelijk aan de redacteur zelf om te bepalen.

De onderwerpen die ik hier plaats kunnen dus dan ook over alles gaan. De ene keer kan hier een exclusief nieuwtje dat in The Oceans Casino gebeurd is geplaatst worden, de andere keer een strip uit de collectie 'Pietje II's Droge Stripverhalen', en anders een leuk of informatief verhaal. Alles kan het zijn. En wie weet laat ik jullie wel elke week van jullie voetstuk staan, zodat het leuk en gevarieerd blijft.Deze week heb ik speciaal voor The Oceans Weekly News een 'droge' strip in elkaar gesleuteld.

Dus maak maar eens kennis met Officier Lepe Appie, die werkt bij het LCPD (Liberty City Police Department). Hij is dol op donuts, hij is dan ook regelmatig te vinden in het Rusty Brown's Ring Donuts onder de Callahan Bridge. Jullie komen er in ieder geval er algauw achter waarom hij Lepe Appie genoemd wordt!

Enne... Mochten deze 'droge' strips in de smaak vallen, maken jullie je maar dan geen zorgen, ik heb nog een heel assortiment aan zelfgemaakte droge strips uit het 'Pietje II's Droge Stripverhalen Archief'!

Veel plezier met de strip van deze week.;)

videoyy6.gif

De avonturen van Officier "Lepe Appie" Arie

lepeappiethechasedownpart1hj3.png

lepeappiethechasedownpart2ft8.png

De avonturen van Officier "Lepe Appie" Arie--Lepe Appie bij de autodealer--

lepeappiekoopteenautode9hm6.th.png

Bewerkt: door Jowx

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OC_Own.jpg

Na een hectische week is hij er dan toch weer nét op tijd, de tweede editie van Oceans Weekly News is openbaar om door iedereen gelezen te worden. Omdat er een aantal redacteuren op vakantie zijn is er veel door invallers gedaan, deze helpers wil ik bij deze heel erg bedanken! Ook is wegens te weinig interesse de rubriek Ongezouten geschrapt, verder is Uit den oude doosch uitgesteld vanwege een technisch probleem aan de kant van Mania-92. Al met al verliep het deze week alles behalve soepel, maar uiteindelijk hebben we toch weer een goed resultaat weten af te leveren. Mede dankzei de snelle hulp van SummerBase die tien minuten geleden de laatste lege rubriek nog opvulde. Om jullie verder niet op te houden met mijn geblaat en om te voorkomen dat we alsnog de deadline missen, wensen we jullie veel plezier bij het lezen van de 2e editie van OWN!Dutchy3010 & Jowx

Bewerkt: door Jowx

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
Guest
Dit onderwerp is gesloten.
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.