GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
NandroDavids

Welkom & Regels

1 bericht in dit onderwerp

Welkom in Opinie, het deel van het forum waar je terecht kunt voor wat serieuzere dingen. Bespreken van nieuws, serieuze zaken uit het echte leven en discussies mogen hier allemaal geplaatst worden. Vanzelfsprekend gelden in dit subforum de normale Forumregels, maar daarnaast zijn er nog wat regels waar je je in Opinie aan dient te houden:

  • Bij het voeren van discussies respecteer je elkanders mening. Natuurlijk mag je tegen die mening ingaan aangezien het discussies zijn, maar onderbouw je mening dan met duidelijke argumenten. Ga elkaar niet persoonlijk aanvallen, maar hou iedereen in zijn/haar waarde.
  • Er is hier ruimte voor serieuze onderwerpen, ook uit het persoonlijke leven van leden. Problemen en dergelijke waar je over wilt praten mogen gepost worden. Als je reageert op zo'n topic, onthoud dan dat het een serieus topic is en hou het ook serieus. Het is beter om niet te reageren op een serieus topic als je niets nuttigs toe hebt te voegen, aangezien de topicstarter daar toch niets mee kan.
  • Ga niet lukraak nieuwsberichten kopiëren en plakken op het Forum. Wil je het over een bepaald nieuwsfeit hebben, vertel dat dan even na en geef je eigen mening over het onderwerp. Daar kunnen we meer mee dan een gekopieerd nieuwsbericht met daaronder de vraag Wat vinden jullie hiervan?

Hou je hier a.u.b. aan, zodat Opinie een mooi en overzichtelijk subforum blijft. Voor vragen of opmerkingen over iets dat met dit deel van het forum te maken heeft kun je terecht bij één van de Moderators van de verschillende Lifestyle-fora.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl
Guest
Dit onderwerp is gesloten.
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.