Jump to content
Joriz

Iedereen blij om neppe GTA San Andreas teaser site


Veel mensen dachten dat sanandreaspd.com de nieuwe teaser site was netzo als Kentpaul.com bij GTA Vice City. sanandreaspd.com heeft niks te maken met Rockstar Games of Take2 games. Je ziet meteen ook dat het geen site van Rockstar Games is omdat er niet echt iets staat. Ook heeft elke stad zijn eigen politie dus dat maakt het nog onlogischer. Als je de informatie van de registrant van het domeinnaam sanandreaspd.com vergelijkt met Kentpaul.com zie je meteen al dat het niet klopt:

Sanandreaspd.com:

Domain Name: SANANDREASPD.COM Registrar: TUCOWS INC. Whois Server: whois.opensrs.net Name Server: NS1.LIVEDNS.CO.UK Name Server: NS2.LIVEDNS.CO.UK Status: ACTIVE Updated Date: 04-mar-2004 Creation Date: 04-mar-2004 Expiration Date: 04-mar-2005

Kentpaul.com

Domain Name: KENTPAUL.COM Registrant: Rockstar Games 622 Broadway New York, NY 10012, US

Zoals ik gister dus al zei komt er blijkbaar deze maand geen officiële GTA San Andreas website met veel informatie en een trailer. We zullen waarschijnlijk dus moeten wachten tot 1 augustus.

Bron: GTA-SanAndreas.com

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...